Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A cinici samo znaju plašiti, oni toliko plaše druge da na kraju i sami uplašeni ne znaju kada treba reagirati.

Mudro zboris. Sutra u napad

Ako sutra bude minus veći od 1% uz barem ovakav volume ulazimo u najintenzivnije i najdramatičnije razdoblje korekcije, 3,4, ovakva dana i nastaje gadna panika, a crobex bi mogao vjerojatno i na 3000.
Što misle kolege znalci da smo u stvari mi tek na 3200 formirali lijevo rame a da sad ide glava koja će biti niža od toga? Već sam prije razmišljao o tome jer su ramena za koja se mislilo do sad nekako kržljava a i prekratak je vremenski period.
Zvuči grdo ali bojim se da će biti ono najgore, a ja sam i dalje 100% u dionicama

Mali osvrt na DJIA…ja ne vidim te volumene koji će zaustaviti ovaj pad….obratite pažnju na prijašnja dva dna na cca 11750 kako se ponašaju volumeni….koliko vidim nema povećanja volumena na ovim cijenama, očito se smatra da je dno niže….vidjet ćemo gdje…
Napiminjem da je ovo graf bez današnjeg dana…trentno – 2,67% =11490

Vidjet ćemo mi uskoro volumene.
Očekujem već sutra kod nas.
Ali neće zaustavljati pad

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Gledajuci prijasnje analize koje sam ucinio… ima jedna od DowJ koja je interesantna.

(vidi privitak)

Oni koji su u ono vrijeme bili na mom blogu se vjerovatno sjecaju ovog grafa.

Analiza za DowJ stvorena 19-3-2008 pokazuje dva pravokutnika koji su se trebali realizirati.

Pravokutnik 1 je imao intervalu rasta prema 12400-12800 (kasnije je azurirano na 13000-13200).

Interesantan je i pravokutnik 2 koji ima intervalu 12700 -10800.Pravokutnik je interesantan posto ce vjerojatno u njemu biti nivo preokreta na gore (Rast).

Zelim dati na znaje da moj nacin Ewt analiziranja ne uzima u obzir fibonacci-nivoe ili otpor i potpor nivoe.

Glavni cilj je da se nade najvjerojatnija formacija a kasnije pokusavaju utvrditi vazni nivoi Dna ili Vrha .

Gde ce biti nivo preokreta? (dali ce prije toga biti jedan odbijanac na gore(rast) ? i koliko veliki rast ocekuje posle svega ovoga ?

To ce naredni podaci i analize pokazati….

*u slucaju da neko dode do pitanja zasto stoji 1998 mjesto 2008 na grafu ..odgovor je da je to zbog specialnog programa sto upotrebljavam

ponavljam još uvijek važeći graf sp500 od 21.06.

indeks je pao ispod potpore na 1300.
ako uzmemo dozvoljenu toleranciju od ca 2% (26 bodova), onda bi pad ispod ca 1270 bodova značio odrađivanje formacije H&S i pad na barem 1200.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Izgleda da oni sto su bili na mojem blogu se vise ni ne vide ni ne cuju [wink]

osim jednog gospodina sto pozdravljam… laku noc

*Za danas je dosta…pa da vidimo sto ce iduci tjedan donesti sa sobom…

Auuu, gledao tekmu i sad pogleda amere. Vidim da su dobro poronili, postali ljudi spelolozi.

Nafta očekivano, blizu 140, ATH.

Nego gdje su im slijedeći otpori. Ne znam što bi ih fundamentalno moglo podići ( pa tako i nas), a tehnički još imaju prostora za pad.

Slijedeći otpor na dow cca 11.300?

Ako sutra bude minus veći od 1% uz barem ovakav volume ulazimo u najintenzivnije i najdramatičnije razdoblje korekcije, 3,4, ovakva dana i nastaje gadna panika, a crobex bi mogao vjerojatno i na 3000.
Što misle kolege znalci da smo u stvari mi tek na 3200 formirali lijevo rame a da sad ide glava koja će biti niža od toga? Već sam prije razmišljao o tome jer su ramena za koja se mislilo do sad nekako kržljava a i prekratak je vremenski period.
Zvuči grdo ali bojim se da će biti ono najgore, a ja sam i dalje 100% u dionicama

Vidiš, do sada mi to nije palo na pamet. Mislim da je i to moguća solucija (iako malo vjerojatna), ipak je gro crobexa u Ini, Ht-u i Adrisu koji će poslužiti kao sidro (bar se nadam). Za ostale dionice iz Crobexa ova priča me i ne bi previše iznenadila.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

treba srušiti cijenu, što se i radi

ah odmah Vas sutra bacam u cd plejer da malo uzivam u glazbi
pofuk

Vidim da svi pričate o nekim velikim padovima ili odbijancima.
Što mislite o mojem mišljenju da ćemo i dalje padati ali sporo (najviše 0,5-1% u prosjeku) na
malim volumenima. Po meni naše tržište više nije sposobno niti pošteno pasti a da ne govorimo
o rastu. Svi su oprezni, nitko ne obrće velike svote i svi osluškuju tržište. Nema paničara niti
medvjeda koji kupuju. Nalazimo se u vakumu i padamo samo zbog nedostatka aktivnosti i
zbog svjetske situacije. I borimo se protiv našeg najvećeg neprijatelja – gospođice likvidnost.

Vidim da svi pričate o nekim velikim padovima ili odbijancima.
Što mislite o mojem mišljenju da ćemo i dalje padati ali sporo (najviše 0,5-1% u prosjeku) na
I borimo se protiv našeg najvećeg neprijatelja – gospođice likvidnost.

[thumbsup]

&

naprotiv .. likvidnost će se vratiti kad dođe vrijeme .. jednostavno trenutak još nije došao i to je to …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close