da se podsjetimo (kako neki vole kazati…)
grobnoza od 22.06.2008.- još uvijek aktualna.
Crobex:
Po zadnjim intraday podacima moguce je da Crobex (tjekom dana ? sutra?) ide prema ca ca 3740 nivou.
U pocetku moze biti malo na dole ali kasnije kao gore spomenuto.
dali ce biti tako ili ne ? vidit cemo
Buduci da daytradam nemam mogucnost odgovarati na komentare
sretno
da se podsjetimo (kako neki vole kazati…)
grobnoza od 22.06.2008.- još uvijek aktualna.
@ Vlad….
Javlja grešku kod otvaranja faila….
@Croman
Drago mi je da si se vratio! [thumbsup]
@xman
File radi!
naporan si covjece više, ne znam sta si umisljas, pazi na koji si nivo umišljenosti došao! daj budi dosljedan, pet puta si otišao pet puta se vratio, ili ti je ovo jedina prilika da reklamiras onu svoju stranicu!
isfulavao si se ko naši penale protiv turske, ne znam odakle ti obraza da išta više napišeš, pa onaj vlad111 je za tebe doktor nauke iako ni on nije bio nesto precizan
> knelle
Buduci da se svedska burza "zamrznula" evo da ti odgovorim:
1)Ako si ikad vidio trvdoglavog Hrvata u Hrvatskoj onda nisi sreo mene.
Ja se nedam do smrti!
2) moju webstranicu ne reklamiran posto ona vise nije za analize (na hrvatskom)
znaci nema sto reklamirati
3) ovo sto pisem ovde cinim posto zelim i posto mi poslovni.hr dozvoli
4) onaj koji zeli citat sto pisem neka cita…drugi neka stave crne naocare kad vide Croman komentar a prozirne kad zele citat ostalo
pozdrav i sretno
*a sada natrag na SV burzu
@Sanco
Nije lukavo nego na osnovu pravila EWT-a, jer su godine 98 i 99 bile ABC korekcija.
@naturalnet
Hvala na objasnjenju. Istina, i ja pokusavam izbjeci kategoricke tvrdnje, ponekad mi se omakne kao sad ali sam kasnije napomenuo da je ipak moguce.
Ako ti se i dalje posta i imas vremena rado bi vidio jos koju analizu i objasnjenja uz grafove.
za sada odrađujemo varijantu 2 prethodno priloženog grafa.
potpore su na 3550 i 3595 (potonja nije nije ucrtana na graf, jer je slabija od prve).
A) ako se odbijemo od potpora na razinama 3550/3595, realizirat će se padajući klin i ide odbijanac
prema gore.
obzirom da smo otvorili u minusu, ako zatvorimo u plusu imamo dan preokreta trenda.
tada vrijedi :
1. ako volumen bude mali (ispod 50 milja), odbijanac ne bi trebao rezultirati velikim rastom grobija.
u tom rastu prva zapreka je već otpor na razini 3700.
2. ako volumen bude znatniji (ca 70 -100 milja), odbijanac bi mogao biti i veći pa bi se otpor na 3700 mogao lakše savladati.
B) ako potopre ne izdrže, vjerovatno idemo na barem 3200 (o ovoj varijanti podrobnije naknadno, ako se ukaže potreba).
bravo vlad ( tepeš ?) , evo ti 100 , zaslužio si . U prvom satu promet je 7,7 mil.kn , linearno do 16 sati biće ispod 50 mil kn i vjerojatno ništa od preokreta
za sada odrađujemo varijantu 2 prethodno priloženog grafa.
potpore su na 3550 i 3595 (potonja nije nije ucrtana na graf, jer je slabija od prve).
A) ako se odbijemo od potpora na razinama 3550/3595, realizirat će se padajući klin i ide odbijanac
prema gore.
obzirom da smo otvorili u minusu, ako zatvorimo u plusu imamo dan preokreta trenda.
tada vrijedi :
1. ako volumen bude mali (ispod 50 milja), odbijanac ne bi trebao rezultirati velikim rastom grobija.
u tom rastu prva zapreka je već otpor na razini 3700.
2. ako volumen bude znatniji (ca 70 -100 milja), odbijanac bi mogao biti i veći pa bi se otpor na 3700 mogao lakše savladati.
B) ako potopre ne izdrže, vjerovatno idemo na barem 3200 (o ovoj varijanti podrobnije naknadno, ako se ukaže potreba).
bravo vlad…
3 ako…jedna od njih ce biti ili nesto blizu toga
pozdrav doktore …kao sto te knelle naziva…ja sam samo elektrotehnicar po zanimanju…nikakav doktor…iako takvih ima u rodbini…ali Croman je "crna ptica" hehe