Može li netko staviti HLOC crobexa s MACD histogramom, RSI i volumenom?
[pray]
imam nešto …
Piše 20 dnevna, vjerojatno SMA.
ispravak: brza linija je MA 20 dnevne završne cijene, za sporu ne znam točan izračun
ernest,hvala…skužio sam…hvala.fali mi još jedna.
abu ali…vijugave linije,crvena,plava,siva i zelena…plava je sma 100,slabašna siva je sma 50,crvena sma 20,a što je zelena?
tnx
@Ernest
I zelena je EMA 15, tako je bilo kada sam poceo i nisam je jos mijenjao.
Uzeo sam SMA 20 kao sredinu boolingera i to je onda kombinacija 20, 50, 100 SMA
PS. Inace to su bili originalni SMA kada sam instalirao Amibroker, sada sam ih sve izbrisao i postavio ponovo, s tim da uzimaju samo zakljucnu cijenu i drukciji su (drukcije pokazuju). Stari su bili u ovisnosti o SMA 20. Moram se jos malo poigrati sa time
Evo prilazem graf IGH sa SMA pomicnim prosjecima koji uzimaju u obzir zavrsnu cijenu pa mozete usporediti sa prijasnjim grafom gdje su bili ovi duzi (50 i 100) bili u ovisnosti o SMA 20 ako vam to nesto znaci.
Može li netko staviti HLOC crobexa s MACD histogramom, RSI i volumenom?
[pray]
imas na bloombergu pa da znaš za ubuduće
Evo prilazem graf IGH sa SMA pomicnim prosjecima koji uzimaju u obzir zavrsnu cijenu pa mozete usporediti sa prijasnjim grafom gdje su bili ovi duzi (50 i 100) bili u ovisnosti o SMA 20 ako vam to nesto znaci.
I danas je dokučio fibo 38,2 i što sad slijedi?
sp500- mogući lošiji scenarij
Bogami i Nasdaq i Sp 500su probili 50 day EMA prije tjedan dana i to jedan nakon drugog, i to na velikim volumenima.
Ili slijedi potop ili uskrsnuće
Bogami i Nasdaq i Sp 500su probili 50 day EMA prije tjedan dana i to jedan nakon drugog, i to na velikim volumenima.
Ili slijedi potop ili uskrsnuće
[/quote]
Dabogda uskrsnuće (radi ljudi u dionicama), ali s obzirom na globalnu klimu … potop. Za ovaj drugi slučaj, burzu ne treba ni gledati neko vrijeme jer bi mogao nastati masakr fondova.