Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….bez klinova [yawn]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Zlato baloncina, propalo a raste, kako to? Zlato je tek krenulo rasti! Sto se tice ostalih "komoditia" nemam misljenje da su to baloni, a ako i jesu njihovog pucanja nema na vidiku!

Zlato baloncina, propalo a raste, kako to? Zlato je tek krenulo rasti! Sto se tice ostalih "komoditia" nemam misljenje da su to baloni, a ako i jesu njihovog pucanja nema na vidiku!

nisam reko da je balon, nego sam dao usporedbu cijene zlata i nafte otprije godinu dana i danas…a to je 10 barela nafte za uncu zlata naspram današnjih 6,5…meni je to ogromna razlika.
a zlato je propalo u smislu najboljeg oružja protiv inflacije, pa zašto bi onda izabrao zlato kad postoje robe koje puno brže rastu (nafta, hrana).
kad kažem roba prvo mi napamet padne konjšćinska a ne zlato i nafta [tongue]
fali nam riječu u jeziku.

dixi jel se meni čini ili svi grafovi pokazuju rast?

Proboj gornjeg otpora na nekim dionicama, za odrzanje i up trend potrebno povecanje prometa cijelog Crobexa.
Ukoliko se nastave niski prometi i na kraci i na srednji rok upitan up trend.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

LEDO

Crobex

Ispravak prethodnog posta za Crobex, svugdje gdje pise klin treba pisati trokut.

hvala abu ali na ovim grafovima,no na prvi pogled su ti teški za tumačit.dok se ne baziram na ono što mi treba….uz graf cijene vidim crvenu i zelenu isprekidanu crtu koja donekle prati graf cijene pa pretpostavljam da je to SMA ili EMA.koja je koja i koliko?

@abu ali
Na grafu crobexa prvo spominješ padajući trokut, pa poslije kažeš padajući klin. Kako to?

Graf je pokazivao pad INGR, ali nema ga.

hvala abu ali na ovim grafovima,no na prvi pogled su ti teški za tumačit.dok se ne baziram na ono što mi treba….uz graf cijene vidim crvenu i zelenu isprekidanu crtu koja donekle prati graf cijene pa pretpostavljam da je to SMA ili EMA.koja je koja i koliko?

Piše 20 dnevna, vjerojatno SMA.
Meni je sve jasno na grafu – na 3750 je jaki otpor, probijanje te linije prema dolje uz značajniji volumen je nažalost loš znak, i znači vrlo vjerojatan pad. Sad je situacija neutralana i neizvjesna, ako narednih dva-tri dana krene oporavak možemo se nadati srednjoročnom rastućem trendu.

Može li netko staviti HLOC crobexa s MACD histogramom, RSI i volumenom?
[pray]

New Report

Close