Zlato je trenutno jeftino i ocekujem njegov rast. A kad zlato raste dionice gotovo uvijek padaju. Opet mediji navlace investitore na kupovinu prodajuci price o spasavanju trzista od strane OMF-ova. Zasto?
atpl
Učim pročitati što ste Vi i kolege nacrtali, napisali, pa oprostite na pitanju… Silazni klin je a strelica je prema gore? Znači li to da bi se cijena mogla kretati unutar raaspona 2500-2750 s tendencijom rasta?
pa atpl je ko crobex.
al ako neko ima vremena ja bi volio vidit dlkv, ledo, ernt, ina.
(s otporima i potporama)
hvala.
Molio bih za pomoc.
Da li netko zna kako prikazati za tekuci dan MACD od 12/26 dana (mislim na formulu)?
Zlato je trenutno jeftino i ocekujem njegov rast. A kad zlato raste dionice gotovo uvijek padaju. Opet mediji navlace investitore na kupovinu prodajuci price o spasavanju trzista od strane OMF-ova. Zasto?
a dionice su skupe??
svi komoditiji su teske baloncine, ukljucujuci naftu i pogotovu zlato!
valjda ste vidjeli grafove.
uostalom na osnovu cega mislite da je zlato jeftino?po dividendi koju daje?
zlato je propalo, prije je bilo najbolje osiguranje od inflacije, sad samo još jedan komoditi (koja je hrvatska riječ?).
mogo si kupit cca 10 barela nafte za uncu, danas 6,5 barela.
(prenosim sa ccn)
pa atpl je ko crobex.
al ako neko ima vremena ja bi volio vidit dlkv, ledo, ernt, ina.
(s otporima i potporama)
hvala.
…može s valovima?…. [wink]….
može, može jedino što ih baš ne razumijem. [tongue]
klasična s otporima i klinovima mi je bliža.
može, može jedino što ih baš ne razumijem. [tongue]
klasična s otporima i klinovima mi je bliža.
Također bi molio za otpore i klinove.
Hvala
zlato je propalo, prije je bilo najbolje osiguranje od inflacije, sad samo još jedan komoditi (koja je hrvatska riječ?).
mogo si kupit cca 10 barela nafte za uncu, danas 6,5 barela.
(prenosim sa ccn)
Robe po hrvatski. Al ne bi se složio. Sve su robe dobra zaštita od inflacije, čak dapače, potražnja za robama i dižu inflaciju…tako mi Philipsove krivulje… [smiley]