Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da mamus to bi bilo jako lepo da je tocka 2 al kolko ja promatram tegrafove vise mi nije nis jasno
totalno sam se zgubil tak da mislim da je u pravu ovaj gospon prije par stranica kaj je rekel da se tu lomi,sad kak bu se prelomilo pojma nemam,a mozda se cak i danas prelomilo pa bumo vidili u ponedjeljak na otvaranju,morti fakat otijde gore
kaj je glavna fora dionica vredi
nis sutra bum zval jednog prijatelja jer me nekaj drugo muci sto je nevezano za ove grafove
pofuk

čitajući prije napisano nemalo sam zbunjen .. pod pretpostavkom da se i složimo oko formacije klina ili trokuta, uzlaznog ili silaznog, padajućeg ili rastućeg trenda … opet postoje dvije analize istih događaja pa kako onda uopće odrediti bilo što a da ne bude po osjećaju

Ulovi se jedne, analiziraj prema njoj. Kad je dobro svladaš, pređi na proučavanje druge, pa onda kombiniraj.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

čitajući prije napisano nemalo sam zbunjen .. pod pretpostavkom da se i složimo oko formacije klina ili trokuta, uzlaznog ili silaznog, padajućeg ili rastućeg trenda … opet postoje dvije analize istih događaja pa kako onda uopće odrediti bilo što a da ne bude po osjećaju

cuj kolko ja promatram te grafove i gledam kak burza reaigira vjeruj mi da i najveci znalci uz analizu kad idu u akciju koriste i osjecaj i naravno jos uz to i najvazniji element ako mogu doci do njega

Osim klina, sada imamo i hammer..

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Osim klina, sada imamo i hammer..

Super da je ovo netko stavio. Poslije hamera ide rast, ako smo u padajućem trendu. Dakle jesmo li u padajućem ili kratkoročno rastućem trendu ili slično. hvala?

Prilazem par grafova gdje cijena savrseno slijedi linije otpora ili se odbija od njih (i fibonacci).
Kako bi rekao Vlad – otpori rulaju! [lol]

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

S obzirom da su se neke dionice odbile od odredjenih otpora, Ameri u zelenom, ocekujem u ponedjeljak zeleno (da dam prognozu u stilu brokera na Bussiness.hr).
Na HT-u se vodila zestoka borba za kotu 280, moguce je ako predje 280 da to bude buy signal.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

S&P, FTSE i DAX, probili su jučer (u pozitivnom smjeru) dobar dio oscilatora. Ukoliko u ponedjeljak, daljnjim rastom dođe do proboja i 14 dnevnog MACD-a, očekujem stabilno formiranje kratkoročnog uzlaznog trenda. Gledana sa sadašnje pozicije, to bi mogla spriječiti samo grozno loša vijest.

Ako smo prije tjedan dana imali fifty fifty poziciju, mislim da je sada preko 90% šansa za kratkoriočni rast.

S obzirom da su se neke dionice odbile od odredjenih otpora, Ameri u zelenom, ocekujem u ponedjeljak zeleno (da dam prognozu u stilu brokera na Bussiness.hr).
Na HT-u se vodila zestoka borba za kotu 280, moguce je ako predje 280 da to bude buy signal.

hm,mislim da je na ht pitanje koliko braniteljskih dionca ide na trziste
tesko da ce cijena pasti kak su kreuli kupovati samo trebavo vidjeti kad ce pocet rasti
pofuk

ATPL

Vlad, nisam pratio tvoje prijašnje postove o atpl, pa ne znam gdje vidiš lijevo rame. Možeš li ga ucrtati i povući liniju vrata?
[/quote]
evo graf od 09.06.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

pa šta se dogodilo onom grafu od 13.06. koji je govori o odbijancu ako H&S nije odrađen?
šta se promjenilo u međuvremenu?

@ james
pa ništa se nije desilo.
graf od 09.06. nagovijestio je daljnji pad.
pad se desio.

nakon toga se pomalo formirao silazni klin.
sada prognoza kaže:
-ako je odrađen H&S, pada se na barem 2200 (dakle, isto kao 09.06.)
-ako nije odrađen H&S, veliki su izgledi da padajući klin uzrokuje odbijanac od razine iznad 2400.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close