@mise
cijenjena kolegice, ne ide to tako, da znam/o takve stvari di treba staviti naloge,svi bi bili bogatasi.
a vi ste dosta proveli na ovom threadu, dosad ste mogli i pohvatati ove osnovne stvari.
uostalom na 3500 kad sam vam govorio da udjete,ste govorili da ocekujete pad,i popunajvanje pocetnih gapova. bilo je doslo do 4200.
probijanje kanala prema dolje bi znacilo ubrzavanje trenda pada, cisto sumnjam da ce se to desiti osim u slucaju 3.svjetskog ili teko nekog horora.
dakle, ocekujem probijanje trenda prema gore, ovisno o nagibu ce ovisti i brzina oporavka.ovaj padajuci cemo probiti i da ostanemo na istoj razini. [kiss]
istina, savjet je bio na mjestu, već sam ušla i izašla, nisam bog zna što zaradila, ali ne mogu pohvatati te trokute i klinove jer se ne slažete sa iznijetim teorijama. Još nema konsenzusa.
Nakon sve ove rasprave…moze li netko staviti ispravnu sliku sa ispravno ucrtanim trokutima …
pojasnjenjem ( ispravnim ) kakav je to trokut..i naravno kakva su predvidjanja..
HVALA!!
Izvoli.
Dakle, klasična TA…
evo, obistinila se jučerašnja grobnoza…
i mali klin je klin [lol]
"nemam današnji preciznu HL situaciju na blumbiju.
odokativno sam je povukao.
izgleda da se formirao manji klin:
-ako sam dobro ucrtao današnji HL i
– ako ameri danas ne skliznu,
sutra je moguć manji odbijanac grobija."
@krpa
Gledao sam i to, nisam do kraja procitao knjigu, to je unutar EWT teorije. Vidio sam vec prije gresku u knjizi, ne znam sad tocno gdje ali opisuju jedno a u prilogu slika pokazuje sasvim drugo.
@krpa
Gledao sam i to, nisam do kraja procitao knjigu, to je unutar EWT teorije. Vidio sam vec prije gresku u knjizi, ne znam sad tocno gdje ali opisuju jedno a u prilogu slika pokazuje sasvim drugo.
Slično kao i ja. EWT letimično pročitao.
Na početku su mi svi trokuti bili isti i smatrao ih prethodnicom nastavka trenda.
Podjelu na simetrične, uzlazne i silazne, pa još i klinovi, doživio kao neku napredniju analizu…
Da, u knjizi ima još hrpa grešaka, iako ispada da ovo s trokutima i nije greška.
dosta cesto gledam te Vase grafove i moram napomenuti da radite vrlo humanu stvar za nas koji itekak lutamo poluizgubljeno po burzi
hvala vam
pofuk
ATPL
Vlad, nisam pratio tvoje prijašnje postove o atpl, pa ne znam gdje vidiš lijevo rame. Možeš li ga ucrtati i povući liniju vrata?
čitajući prije napisano nemalo sam zbunjen .. pod pretpostavkom da se i složimo oko formacije klina ili trokuta, uzlaznog ili silaznog, padajućeg ili rastućeg trenda … opet postoje dvije analize istih događaja pa kako onda uopće odrediti bilo što a da ne bude po osjećaju
ATPL
Točka 2. pod a). probilo je i idemo gore prema 27xx ili više ATPL-R-A!
Pozdrav i svaka čast!