Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam vidjela da je ovo netko komentirao. Da li su potrebna tri vrha da bi navedena formacija bila
točna ili su moguća i dva pa da slijedi rast

[@vlad111

cini mi se da se na dosta dionica stvaraju iste formacije.
imamo atpl, tisak,.. pa cak i kod crobexa….

na kraju tog trokuta (padajuci klin ili zastavica) bi trebalo doci do snaznijeg rasta.
samo je problem sto smo mi tek na drugom vrhu…
a ako ocemo pravilnu formaciju moramo imati 3 vrha…

[huh]

i sto fali onom toplom kukuruznom francuzu u Konzumu,bas je dobar drugi me i ne zanimaju dok je ovaj fin

kaj ti isto voliš kukuruzni francuz? i ja samo tog kupujem 😉

Evo nisam dugo pisao ali čitam.
Nemam inspiracije nista reći!
Baron ga druka i druka na dolje, ljudi TA mu je iz vlastite glave ali ako pocne pogadati mozemo ga slusati kao nekog seoskog vrača[lol], inace ignore!!!

Vlad… [thumbsup]

Mali rast ali jos nismo na sigurnome, mali prometi i otpori…procitajte vladove postove o mogucnosti formiranja H&S pa na dolje, jer mi smo imali dva vrha u rastu a pad trzista moze odrazavati ono sto se događalo na vrhu(dva vrha)
Mislim kako tek na proboju 4100 ili 4200 mozemo govoriti o novom trendu, za sada pratiti stanje i jos nije vrijeme za paniku
Pazite se wikinga, on je optimist [lol] [lol]

BEZ PANIKE, MOLIM

Vlad dobar ko kruh…ko francuz, ko onaj francuz koji se sudara sa zidom u reklami za Renault i jedini prezivi dok se salama(njemacki auti) i sushi(pogodite sami koji…) razbiju [lol]
Samo ti pisi vlad, ja isto tako crtam ali cesto mislimo isto i ja zato ne postam svoje dok ovaj to zna bolje!

BEZ PANIKE, MOLIM

nisam vidjela da je ovo netko komentirao. Da li su potrebna tri vrha da bi navedena formacija bila
točna ili su moguća i dva pa da slijedi rast

[@vlad111

cini mi se da se na dosta dionica stvaraju iste formacije.
imamo atpl, tisak,.. pa cak i kod crobexa….

na kraju tog trokuta (padajuci klin ili zastavica) bi trebalo doci do snaznijeg rasta.
samo je problem sto smo mi tek na drugom vrhu…
a ako ocemo pravilnu formaciju moramo imati 3 vrha…

[huh]

dvije dodirne točke na svakoj stranici klina/trokuta su dovoljne.
treća se može i ne mora formirati na barem jednoj od stranica.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vlada, molim lepo još jedared da mi objasnite ovu formaciju sa tri vrha, jel se to zove trofazna formacija?

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

"Vlada, molim lepo još jedared da mi objasnite ovu formaciju sa tri vrha, jel se to zove trofazna formacija? "

više ti ga dođe kao troKazna.

jer kažnjava trosjed.

[tongue]

pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

sisoje,
burazeru,
ne možem da te citišem, jer ovaj p(r)ogr(a)Om opet slabo dejstvuje.
pa mi odozdo tvoga posta nedostaje mogućnost i da te citišem i da te ocenim.
a dao bih ti jednu lepu stotku.

a ovako ne možem pa da ga jedeš! [cry]

evo sada na ovoj stranici ne mogu nikoga ni citirati, ni ocijeniti!

mo-deratori, zaderite se na drogramere…!!!
ma na čemu su samo oni…

zato kaj su ti prijatelji(online) vidiš kaj su napisali ali su još moderirani pa ih nemreš citirati [thumbsup]

&

recimo ja sad ne vidim kaj je sisije naškrabao jer mu nisam prijatelj, a ti vidiš, ne [wink] [wink]
ouu jee [tongue]

&

New Report

Close