e, ovih 3900 stvarno žilavo.
a trosjed nije logiran [shocked]
nema veze,
zato crni ivo lupa na komentarima trgovanja.
i sjedi na trosjedu. [tongue] [cool]
Vlad nije više u cashu, pa druka na rast, moram priznati vrlo neuvjerljivo.
Vidjet ćete šta će biti slijedeći tjedan.
Svaki dan se Crobex zakucava malo po malo , va i govorite ide gore, pa dokle.
Problem je u vama što slušate samo Vlada1111, to vam je kao da kupujete kruh samo u Konzumu, a on vam diktira cijenu.
[/quote]
i sto fali onom toplom kukuruznom francuzu u Konzumu,bas je dobar drugi me i ne zanimaju dok je ovaj fin
Evo kako ja gledam. Obratite pozornost na promete. Slijedi nam pad. Vidjet ćemo.
Skromna analiza.
Problem je u vama što slušate samo Vlada1111, to vam je kao da kupujete kruh samo u Konzumu, a on vam diktira cijenu.[/b]
i sto fali onom toplom kukuruznom francuzu u Konzumu,bas je dobar drugi me i ne zanimaju dok je ovaj fin
[/quote]
jel nije taj kukuruzni u zitnjaku od mlinara??? ihihihiih
sala mala
@baron
ja nisam bas skuzio da vlad nagovara nekog sa svojim postovima
e, ovih 3900 stvarno žilavo.
a trosjed nije logiran [shocked]
nema veze,
zato crni ivo lupa na komentarima trgovanja.
i sjedi na trosjedu. [tongue] [cool]
Vlad nije više u cashu, pa druka na rast, moram priznati vrlo neuvjerljivo.
Vidjet ćete šta će biti slijedeći tjedan.
Svaki dan se Crobex zakucava malo po malo , va i govorite ide gore, pa dokle.
Problem je u vama što slušate samo Vlada1111, to vam je kao da kupujete kruh samo u Konzumu, a on vam diktira cijenu.[/b]
[/quote]
vlad nije ništa protrgovao jedno 15-ak dana.
pozicija ista kao i ona rečena prošli put:
keš ca 2/3, dionice ca 1/3.
samo, za razliku od nekih, pišem ono što vidim [tongue]
***obrisano***
a sada bek to TA.
ameri- mogućnost srednjoročnog (1-1.5 mjesec) raspleta.
kakva ljubav se ovdje razvila [proud]
vlad majstore, kad daješ imena fajlovima izbjegavaj naša slova, točke i slične stvari – neće forum prikazat takve slike.
Nešto me muči kolega Vlad.
Da li je moguće kod TA uzeti u obzir ostale faktore, konkretno me zanima situacija s dokapitalizacijama i sličnim eskapadama.Primjer Industrogradnja koju sam lakovjerno kupio po TA 1
G i ostalim koje sam našao na netu (poklapale se) a izbjegavao sam topic na forumu jer često zavara.
Izgleda da sam uletio dok su ostali izlijetali zbok dokapa a ja pogodio ko ćorava koka, pa me sad zanima da li je takav faktor uopće moguće uzeti u obzir prilikom jedne striknto matematičke metode i na koji način. Unaprijed hvala.
Nešto me muči kolega Vlad.
Da li je moguće kod TA uzeti u obzir ostale faktore, konkretno me zanima situacija s dokapitalizacijama i sličnim eskapadama.Primjer Industrogradnja koju sam lakovjerno kupio po TA 1
G i ostalim koje sam našao na netu (poklapale se) a izbjegavao sam topic na forumu jer često zavara.
Izgleda da sam uletio dok su ostali izlijetali zbok dokapa a ja pogodio ko ćorava koka, pa me sad zanima da li je takav faktor uopće moguće uzeti u obzir prilikom jedne striknto matematičke metode i na koji način. Unaprijed hvala.
naravno da treba obraćati pažnju na informacije.
one spadaju u fundamente koji oblikuju psihologiju ulagača, time i grafove.
ni oscilatori, ni formacije ne mogu predvidjeti informacijske eskapade, koji mogu instantno poremetiti dotadašnje oscilatore i grafove.
ali,
nakon takvog poremećaja (uz pretpostavku da je mala vjerojatnost događanja još jednog poremećaja u kratkom roku) oscilatori, a naročito formacije, mogu ukazati na varijante raspleta, ponekad i na samo jednu varijantu.
Velika hvala kolega Vlad, idem dalje buljit u grafove i tražit varijantu raspleta, ali na prvi pogled mi se čini da neće biti frke.
Primjer Industrogradnja koju sam lakovjerno kupio po TA.
koelga TA funkcionira samo kod likvidnih dionica.
haha da i ja jednom nešto objasnim a ne samo pitam, al vratimo se sad pitanjima.
ovaj nevjerovatan promet danas je više dobar ili loš znak za skoru budućnost?