Formiranje zastavice. Pad do 3700, onda odbijanac gore.
Pad prometa, pad indexa. Upravo je takav uzorak na grafu.
braune, treba to malo detaljnije.
evo ti podloga pa zaključi idemo li na 3700[tongue].
nije teško.
braune, treba to malo detaljnije.
evo ti podloga pa zaključi idemo li na 3700[tongue].
nije teško.
[/quote]
Ako si mislio na simetrični klin, onda postoji mogućnost. Ali isto tako imaš uzlazni klin iza kojeg je pad, i nisi uzeo veći period na kojem se vidi da je ovo tek samo mali djelić rasta i pada, a generalno bi mogli zaroniti i napraviti duplo dno, jer H&S ne pali koliko ja vidim.
ti si napisao da je moguće duplo dno jer nema h&S.
krivo.
duplo dno je moguće kada bi bilo h&s!
dakle,
za sada nema h&s: upravo zbog toga TRENUTNO nema naznaka ronjenja do 3200.
Previše je tu trokuta Vlad1111.
A svi govore da ide dolje.
MOram spomenuti sužavanje Bollingera, još jednom. Promjena trenda.
[/quote]
evo lipo vidiš kako formacije iz dalmacije ( [tongue]) djeluju na atpl.
bio je moguć (i još uvijek jest) manji pad ("curenje" klina), ali potom odbijanac.
formacije su gracije analize iz dalmacije [wink]
.. Nisam shvatio kako to misliš da je moguće dvostruko dno ako bude obrnuti h&s?
ne obrnuti H&S.
[/quote]
Pa zar obični H&S je moguć nakon pada? Mislim da ne, zato sam i stavio one primjere. H&S je obrazac obrata trenda u velikoj većini slučajeva s time da nastaje nakon rasta, a obrnuti H&S nakon pada.
ZA SADA nema h&s obrasca, jer je pri formiranju zadnjeg maksimuma (ca 4040-potencijalni vrh C na prethodnom grafu) volumen bio veći od 100 milja.
ako nastane novi vrh veći od ca 4040, a s volumenom manjim od ca 80 milja, imat ćemo H&S.
Čitam malo i ne mogu vjerovat dokle analize tehnike sežu….
Ne treba tu puno mudrovanja. Pravi igrači su sada na bidu. I čekaju. Pomalo skupljaju.
Nema mnogo onih koji su na ovim razinama spremni prodavat. I zato … dok vi budete spremni kupovati…biti će to i ostali. No tada dionica neće biti dosta za sve pa pohlepa čini svoje….