Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlad, u toku ovakvog unutar dnevnog grafa, kakvo kretanje cijene bi predviđao?

nastavak prethodnog kratkoročnog trenda.
[/quote]

Diplomatski 😉
Je. Uslijedio je nastavak.

A što slijedi sada? Ne provjeravam te (ja ishod znam), nego pokušavam vidjeti da li bi u tom trenutku slično razmišljali.

Zadnja trećina dana je bila također zanimljiva..

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

@baron
nema nigdje previše trokuta: tu su, nisam ih izmislio. [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vlad, u toku ovakvog unutar dnevnog grafa, kakvo kretanje cijene bi predviđao?

nastavak prethodnog kratkoročnog trenda.
[/quote]

Diplomatski 😉
Je. Uslijedio je nastavak.

A što slijedi sada? Ne provjeravam te (ja ishod znam), nego pokušavam vidjeti da li bi u tom trenutku slično razmišljali.

Zadnja trećina dana je bila također zanimljiva..
[/quote]
ovo je nedovoljno informativna slika: morao bih vidjeti sličice prethodna 2 dana.

bez sličice:
ubrzanje rasta iznad 3. linije + skoro formiranje uzlaznog klina:
ako klin uskoro udara u razinu otpora (a to ne vidim), slijedi pad.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Na tom grafu dvije doji svijeće (od ukupno tri!!!) javljaju se nakon velikog pada, a iza njih se nastavlja još brutalniji pad!

kolega bzvz napadate barona, pročitajte ono što ste boldali na vlastitom grafu do kraja…kaže: da nakon velikog pada signalizira rast, a nakon velikog rasta slijedi pad, kod nas je ovo drugo…možda se nespretno izrazio i nema tog velikog rasta prije padova al uglavnom reko je kako je i označio.

Evo malo analize ATPL. Razvio se sell signal na RSI-u, MACD je već odradio.
Potpora fibonacci od 2700-3100kn je na 2850kn.(38,2%). POgledajte cijenu današnjeg zatvaranja.[thumbsup]

Zanimljivo je da smo se danas odbijali od donjeg fibonaccija na 3950. Koja preciznost.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ovo je nedovoljno informativna slika: morao bih vidjeti sličice prethodna 2 dana,

Nemam unutar dnevni. Samo ovako:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

kolega bzvz napadate barona, pročitajte ono što ste boldali na vlastitom grafu do kraja…kaže: da nakon velikog pada signalizira rast, a nakon velikog rasta slijedi pad, kod nas je ovo drugo…možda se nespretno izrazio i nema tog velikog rasta prije padova al uglavnom reko je kako je i označio.

Nemam namjeru više raspravljati o baronu.
Napisao je to što je napisao.

Napisao je da nakon doji svijeće slijedi…
Da li on i vi znate što predstavlja doji svijeća?

bez sličice:
ubrzanje rasta iznad 3. linije + skoro formiranje uzlaznog klina:
ako klin uskoro udara u razinu otpora (a to ne vidim), slijedi pad.

I bez sličice, odlično.

Prvo pad, a onda obrnuti H&S…

A nakon probijanja linije vrata, slijedi daljnji rast cijene, zatim privremeni povratak do linije vrata…
I na kraju ponovno rast – porast cijene nakon probijanja linije vrata iznosio je upravo onoliko kolika je i bila visina od vrata do dna glave…

Nemam namjeru više raspravljati o baronu.
Napisao je to što je napisao.

Napisao je da nakon doji svijeće slijedi…
Da li on i vi znate što predstavlja doji svijeća?

Evo edukativnog sajta o tome.

If something is too good to be true...it probably is.

evo jedna pocetnicka Ine.

može jedna pomoć početnicima:

mali simetričan trokut – slijedi pad
veliki simetrični trokut – slijedi rast

da li sam to točno shvatila?

New Report

Close