Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega Barone, evo jedne za Vas da se malo smirite [wink]

Savjetovao bi svim kolegama koje koriste grafove ABACUS brokera da to prestanu raditi jer njihovi grafovi i svijeće nemaju veze sa stvarnošću, postanjem njihovih grafova samo zbunjujete korisnike foruma…kao dokaz tome navodim GAP na iNA od petka prema danas , a na ABACUS grafovima tog GAP-a nema…lijepo molim ne postujte više njihove grafove, a oni nek se uozbilje…
Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Savjetovao bi svim kolegama koje koriste grafove ABACUS brokera da to prestanu raditi jer njihovi grafovi i svijeće nemaju veze sa stvarnošću, postanjem njihovih grafova samo zbunjujete korisnike foruma…kao dokaz tome navodim GAP na iNA od petka prema danas , a na ABACUS grafovima tog GAP-a nema…lijepo molim ne postujte više njihove grafove, a oni nek se uozbilje…
Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.
[/quote]
ma bez brige, znam da im sa svijećama baš neide ali se jasnije vide ostali indikatori pa zato koristim Abakus između ostalog.

Ne valjaju svijece na abacusu
To-One svijece su OK
Crobex dizu ina i ht, ina ima GAP
Pred kraj tjedna bi trebali doci do otpora, a s ovakvim rastezanjem trzista mozemo samo dolje
Jedino ostaje pitanje dokle cemo dolje slijedeci tjedan, jer ne vjerujem da ce ostale inace likvidne dionice naglo poceti rasti i spasavati nas kad u svijetu indeksi posustaju

BEZ PANIKE, MOLIM

Ovdje upišite svoj komentar…

evo recimo PG, kod njih štima graf kretanja cijene ali ostali indikatori su mi manje pregledni. Valjda zato što sam već stariji čiko pa nevidim dobro
[undecid]

To-One svijece su OK
Pred kraj tjedna bi trebali doci do otpora, a s ovakvim rastezanjem trzista mozemo samo dolje
Jedino ostaje pitanje dokle cemo dolje slijedeci tjedan, jer ne vjerujem da ce ostale inace likvidne dionice naglo poceti rasti i spasavati nas kad u svijetu indeksi posustaju

Po meni sve ovisi do kad će se pumpati HT i INA.
O tome ovisi rast marketa.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Sviđami se ova slika šta mogu puno obećava.

SAM PROTIV SVIH

Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.
[/quote]

… i pomični prosjeci neprecizni.

To-One svijece su OK

Po meni sve ovisi do kad će se pumpati HT i INA.
O tome ovisi rast marketa.

shabaneli, 03.06.2008. u 00:45

kad nešto raste Vi to nazivate pumpanjem koje se siluje i samo što se nije ispuhalo. što se tiče crobexa, index ne posjedujem samo pa me to previše i ne brine iako mi je jasno da nismo dovoljno likvidni za sveopći veliki rast uz ovakvu akumulaciju na nekim dionicama. upravo zbog toga u ovakvim vremenima TA dobiva na značaju ali što bi jedan moj prijatelj rekao bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

[/quote]

grobi-klinovi

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

grobi-klinovi

slabi su ti klinovi Vlado , Grobi neide dole. Ema 20 i 50 presiječene uzlazno , RSI ispod 60 ….

A meni kolega asrak kaže da su klinovi bez veze, a gledaj koliko ti toga mogu reći.
Samo da nadodam bez slike, da su se 5-dnevni klinovi na likvidnijim dioncama procurili dolje ili će procuriti danas.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close