Savjetovao bi svim kolegama koje koriste grafove ABACUS brokera da to prestanu raditi jer njihovi grafovi i svijeće nemaju veze sa stvarnošću, postanjem njihovih grafova samo zbunjujete korisnike foruma…kao dokaz tome navodim GAP na iNA od petka prema danas , a na ABACUS grafovima tog GAP-a nema…lijepo molim ne postujte više njihove grafove, a oni nek se uozbilje…
Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.
Savjetovao bi svim kolegama koje koriste grafove ABACUS brokera da to prestanu raditi jer njihovi grafovi i svijeće nemaju veze sa stvarnošću, postanjem njihovih grafova samo zbunjujete korisnike foruma…kao dokaz tome navodim GAP na iNA od petka prema danas , a na ABACUS grafovima tog GAP-a nema…lijepo molim ne postujte više njihove grafove, a oni nek se uozbilje…
Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.
[/quote]
ma bez brige, znam da im sa svijećama baš neide ali se jasnije vide ostali indikatori pa zato koristim Abakus između ostalog.
Ne valjaju svijece na abacusu
To-One svijece su OK
Crobex dizu ina i ht, ina ima GAP
Pred kraj tjedna bi trebali doci do otpora, a s ovakvim rastezanjem trzista mozemo samo dolje
Jedino ostaje pitanje dokle cemo dolje slijedeci tjedan, jer ne vjerujem da ce ostale inace likvidne dionice naglo poceti rasti i spasavati nas kad u svijetu indeksi posustaju
evo recimo PG, kod njih štima graf kretanja cijene ali ostali indikatori su mi manje pregledni. Valjda zato što sam već stariji čiko pa nevidim dobro
[undecid]
To-One svijece su OK
Pred kraj tjedna bi trebali doci do otpora, a s ovakvim rastezanjem trzista mozemo samo dolje
Jedino ostaje pitanje dokle cemo dolje slijedeci tjedan, jer ne vjerujem da ce ostale inace likvidne dionice naglo poceti rasti i spasavati nas kad u svijetu indeksi posustaju
Po meni sve ovisi do kad će se pumpati HT i INA.
O tome ovisi rast marketa.
kolega Barone, evo jedne za Vas da se malo smirite [wink]
Sviđami se ova slika šta mogu puno obećava.
Hvala
[/quote]
svijeće ne valjaju.
hloc je ok.
[/quote]
… i pomični prosjeci neprecizni.
To-One svijece su OK
Po meni sve ovisi do kad će se pumpati HT i INA.
O tome ovisi rast marketa.
kad nešto raste Vi to nazivate pumpanjem koje se siluje i samo što se nije ispuhalo. što se tiče crobexa, index ne posjedujem samo pa me to previše i ne brine iako mi je jasno da nismo dovoljno likvidni za sveopći veliki rast uz ovakvu akumulaciju na nekim dionicama. upravo zbog toga u ovakvim vremenima TA dobiva na značaju ali što bi jedan moj prijatelj rekao bez straha, pohlepe i sentimentalnosti
[/quote]
grobi-klinovi
slabi su ti klinovi Vlado , Grobi neide dole. Ema 20 i 50 presiječene uzlazno , RSI ispod 60 ….