Zahvaljujući vladu ja sam atpl riješila na 2999 prije nekoliko dana i vratila se na 2760 , veliki kupovni nalozi su bili na 2650 ali nisu ušli.
sad samo gledam.
viro navlače ko krepanu mačku , čekam ga na 1088(nemojte me pitati zašto, samo vizualiziram grafove)
cekaj viro 3 dana duze.
kolega Barone, evo jedne za Vas da se malo smirite [wink]
Ma nemam se ja šta smirivati. Izrazim samo svoje mišljenje.
INA ima ponovni BUY signal, za što se ne može reći za ostale sudionike.
Vjerujem da će iz dosta dionica dioničari prijeći u INA-u, no isto tako kako su signali na INA-i silovani iz SELL u BUY u roku tjedan dana, isto tako treba paziti i biti blizu.
Malo Crobexa….kako ja vidim.
šta znače ove životinje?
jel žaba lovi ove komarce na dnu, a jelen je nasjeo na bulltrap ili kako?! [lol]
koje su ostale 3?
Žaba sjedi mirno na dnu i kupi mušice malo po malo.
A ne, jelen ti predstavlja simbol bijega. Znaš kako su jeleni strašljivi. [thumbsup]
kolega Barone, evo jedne za Vas da se malo smirite [wink]
Savjetovao bi svim kolegama koje koriste grafove ABACUS brokera da to prestanu raditi jer njihovi grafovi i svijeće nemaju veze sa stvarnošću, postanjem njihovih grafova samo zbunjujete korisnike foruma…kao dokaz tome navodim GAP na iNA od petka prema danas , a na ABACUS grafovima tog GAP-a nema…lijepo molim ne postujte više njihove grafove, a oni nek se uozbilje…
Hvala
atpl
jutrošnja TA pokazala veću vjerojatnost klizanja prema 2700 nego proboja 3000.
dopuna:
formirao se simetrični trokut koji potvrđuje jutrošnju prognozu:nastavak prethodnog kratkoročnog trenda-pad.
INA GAP IMA [tongue]
A pogle post kolege Shabanelia od 17.54
Ma nemam se ja šta smirivati. Izrazim samo svoje mišljenje.
INA ima ponovni BUY signal, za što se ne može reći za ostale sudionike.
Vjerujem da će iz dosta dionica dioničari prijeći u INA-u, no isto tako kako su signali na INA-i silovani iz SELL u BUY u roku tjedan dana, isto tako treba paziti i biti blizu.
Malo Crobexa….kako ja vidim.
[/quote]
Slažem se sa kolegom, OPREZ!
@XMAN
Pa mogao si navesi jednu stranicu koja ima kvalitetnije analize.
Dok se takva stranica ne pojavi Abacus je meni najkvalitetnija.
I ne vjerujem da su odstupanja tolika, kako ti pričaš.