O tom H&S smo tupili i neki dan, a sad ga imamo na grafu.
Definitivno nije školski primjer obrnutog H&S, manje zbog izgleda, više zbog volumena trgovanja.
Možda, ako je H&S, nakon 4.250-4.300 ćemo definitivno znati gdje tržište ide.
Nego, zabrinjavama me što je Baron počeo crtati fibo linije retracementa (odstupanja od trenda). upravo zbog način na koji ih je ucrtao.
Da nije uvjeren da je ovi par dana pada odstupanje od započetog rastućeg trenda?
Gdje nestadoše oscilatori?
gledam baronov graf – pa meni ovo sve više liči na (možda malo nategnuti) obrnuti H&S. no budući da su i vladovi klinovi imali anomalija i pokazali se točnim ovdje bi to vrlo lako moglo biti slučaj. formirano je obrnuto desno rame i sad možemo na 4300-4500.
Mislim da će se vrlo teško MACD graf nategnuti da se prijeđe signalna linija.
Kao što je Crobex proizveo nenormalan pad i tima napravio par MACD križanja u par tjedana (prošlog mjeseca), za što je trebalo gadno potegnuti prema dolje.
Isto tako misilm da bi gadno trebali potegnuti prema gore da se MACD graf ponovno "siluje" u kratko razdoblje i da se ponovo prekriži u tjedan dana, i time dobije BUY signal.
Po meni bi trebali opet rasti po 2% dnevno tjedan dana da se to desi.
Čista matematika
gledam baronov graf – pa meni ovo sve više liči na (možda malo nategnuti) obrnuti H&S. no budući da su i vladovi klinovi imali anomalija i pokazali se točnim ovdje bi to vrlo lako moglo biti slučaj. formirano je obrnuto desno rame i sad možemo na 4300-4500.
Ako se razvija obrnuti H&S, desno rame još nije formirano.
(U privitku je graf crobexa, a ne slika vrbe albe. Ukoliko slici dam ispravno ime, ne mogu je prikačiti… [angry] )
Kao što je Crobex proizveo nenormalan pad i tima napravio par MACD križanja u par tjedana (prošlog mjeseca), za što je trebalo gadno potegnuti prema dolje.
Isto tako misilm da bi gadno trebali potegnuti prema gore da se MACD graf ponovno "siluje" u kratko razdoblje i da se ponovo prekriži u tjedan dana, i time dobije BUY signal.
Čista matematika
[/quote]
bravo majstore.ucis,ucis.
Čista matematika
[/quote]
može se prekrižiti na BUY i za deset dana a da to bude na višoj razini od one koja je bila ne sellu.
pola MACD signala ispadne lažno.
mislim da je SELL signale na MACD dobro slijediti ne zato što su češće pravi nego lažni nego zato što ako je lažan u pravilu izgubiš relativno malo time što si prodao, a ako je pravi obično izbjegneš mnogo veće padove.
ovo ti se pozlatilo.
može se prekrižiti na BUY i za deset dana a da to bude na višoj razini od one koja je bila ne sellu.
pola MACD signala ispadne lažno.
mislim da je SELL signale na MACD dobro slijediti ne zato što su češće pravi nego lažni nego zato što ako je lažan u pravilu izgubiš relativno malo time što si prodao, a ako je pravi obično izbjegneš mnogo veće padove.
Istina. Jer kad se uspori rast u ovom slučaju i MACD se prekriži na SELL, iako malo raste iza toga, smanjio si rizik jer će kad tad potegnuti dolje.
Ali da će se prekrižiti MACD za 10 dana, treba nam barem svaki dan po 1-1,5% rasta.
Evo baš me zanima. Počinjemo od danas.
Ali da će se prekrižiti MACD za 10 dana, treba nam barem svaki dan po 1-1,5% rasta.
Kako ste to izračunali? Nevjerojatno kako se ovdje mulja. Za dva dana imamo buy signal na MACD-u bez problema ukoliko završimo u plusu danas i sutra.
Prvi o
Kako ste to izračunali? Nevjerojatno kako se ovdje mulja. Za dva dana imamo buy signal na MACD-u bez problema ukoliko završimo u plusu danas i sutra.
[/quote]
Budeš vidio. Ne muljam. MACD signale se ne formira u jednom danu, već macd linija počinje padati unazad tjedan dana.
pozdrav
evo mala analiza crobexa sa uzorkom H&S – sto moram odmah reci da se promet bas i ne slaze sa uzorkom