Postati ću onaj graf od jučer kojim upoređujem volumene i pad Crobexa.
Današnji dan sam pogodio. Stepenica se formira. Faza 1. iza nas.
Možda i griješim, ali nekako ide u tom smjeru.
Mogu li te faze biti dani?
[/quote]
Ne mogu biti dani. Pa imaš dolje one plave stupce. TO su ti dani. Na žalost graf nije u OHLC formatu.
Promet za probijanje 3900 je mizeran. Zato se kolega darko09 brine.
kada bi geronimo poslao intraday za posljednjih 5 dana, pokušao bih napraviti sveobuhvatnu analizu( oscilatori, potpore, otpori, formacije, ewt, svijeće)…
@ baron
Tvoje paralele s pocetkom godine su u djelomicno nevjerodostojne jer su u tim danima OIF morali rasprodavati portfelje radi povlacenja novaca OMF. Isto ti je i s padom od 17.3.
Danas OMF nemaju bas para u OIF
@ vlad
mozes li smanjiti priloge? Mislim, 2 MB za jednu stranicu je stvarno puno…
Eh kada bi danas probili 3900 , sada je 3887,32 imali bi slijedeću formaciju .
INA i ATPL ga guraju gore a ADRS vuče dole, imam osjećaj da ćemo se taman zaustavit nigdje tak da opet ništa neće bit jasnije.
treba zatvorit iznad 3900, jel tako?
INA i ATPL ga guraju gore a ADRS vuče dole, imam osjećaj da ćemo se taman zaustavit nigdje tak da opet ništa neće bit jasnije.
[/quote]
točno, ako zatvori na 3889 slijedi pad, ako zatvori na 3902 slijedi rast! [rolleyes] [lol]
[/quote]
Nije nužno , ali imali bi signal više za potvrdu daljnjeg rasta.
[/quote]
točno, ako zatvori na 3889 slijedi pad, ako zatvori na 3902 slijedi rast! [rolleyes] [lol]
[/quote]
smijesno, ali istinito…
to ti je tako… [lol]
i dobro da je tako… [thumbsup]