grobi- mali klin
Čini mi se da taj klin neće pomoći jer sa današnjim danom smo udaljeni od 2/3 stranice.
Na grafu u prilogu vidi se zašto je otpor na 3800 .
darko,
povuci fibo linije od 3216 do ca 4210- rast od dna do nedavnog maxa.
Čini mi se da taj klin neće pomoći jer sa današnjim danom smo udaljeni od 2/3 stranice.Na grafu u prilogu vidi se zašto je otpor na 3800 .
[/quote]
nije to previše važno (iako tako piše marfi).
klin zna "procuriti" na krivu stranu (u ovom slučaju prema dole) pa tek onda okrenuti smjer.
ako i procuri, na ca 3700 je snažna potpora.
darko,
povuci fibo linije od 3216 do ca 4210- rast od dna do nedavnog maxa.
Ne znam što hoćeš reći , ali pogledaj ovaj graf . Presijekli smo 30 , a sada ćemo i 50 dana EMA.
Ne znam što hoćeš reći , ali pogledaj ovaj graf . Presijekli smo 30 , a sada ćemo i 50 dana EMA.
[/quote]
pa da postaviš fibo linije od zadnjeg izraženog minimuma do zadnjeg izraženog maksimuma i obratno.
dobit ćeš fibo razine potpore.
zbog konstantnog optuživanja za druk mislim da ovdje više neću postati grafove.
ne želim prepadati ljude i biti uzrok njihovih možda i ishitrenih burzovnih reakcija.
Na žalost sad vidis kako se osjecao gospodin Croman kad su ga svi napadali i omalovazavali…
Zalosno je i to da svima grafovi odgovaraju kadao ni pokazuju UP, a kada su ociti signali za dolje, onda svi oni koji nesto znaju u ocima neznalica postaju drukeri prema dolje.
OK mi je tvoj trud, samo mislim da dosta saras sa alatima tehnicke analize..
ja mislim da vi svi koji se bavite tehničkom na našem tržištu ste ludi!
ovdje ni bog ne pomaže jer se ne zna ko tu koga zašto i kako! [rolleyes]
ja mislim da vi svi koji se bavite tehničkom na našem tržištu ste ludi!
ovdje ni bog ne pomaže jer se ne zna ko tu koga zašto i kako! [rolleyes]
Pogledaj zadnjih stotinjak postova i vidjet ces da pomaze!
jel postoje naznake nekog odbijanca ili barem bull trapa ili idemo kontinuirano dole?