molim kolege kojima sam poslao pm da sadržaj ne iznose na forumu.
hvala.
mikulamali,
na pm ti mogu dati koristan naputak za trej(a)danje [proud]
barem meni koristi.
Ne, daj ga meni [rolleyes]
I vlad, onaj graf na abacusu i zvijezdi…c c c… ono na 5000 je bilo ponisteno trgovanje od strane burze ili hanfe, ne sjecam se tocno, ali na abacusu ne znaju maknuti ponistene naloge!!! [angry]
A i candle im je sr*nje
@Bill Gates
Koristiti samo MACD i RSI i nije bas pametno
Ne mislim kako vlad druka, i volim pogledati sto covjek misli
A on voli i pogoditi kako ce stvari krenuti [sealed]
danas opet ne mogu otvoriti poruke.
ispričavam se onima koji su ih poslali.
možda večeras budem bolje sreće.
@ gates
gledaš krive oscilatore.
nije TA samo macd i rsi.
@h&s
znam zašto sam nacrtao onako.
označio sam samo head (vrh A)-ja ne radim sve udžbenički- imam i vlastitih spoznaja.
a ovdje oba načina vode prema istoj konkluziji.
o mojim znanjim/kompetencijama vs tvojim ne bih ovdje.
Ja gledam krive oscilatore kolega?
Da vi znate uopće i osnovnu definiciju tehničke analize ne bi napisali ovakvu glupost.
Ova tema se pretvorila za drukanje u smjeru u kojem većini paše. Sad ste prodali i drukate pad, a nemate osnova po meni (još uvijek). EOD
[/quote]
Moram stati u obranu Vlada koji se barem trudi oko TA za razliku od većine drugih ( čast iznimkama )koji očekuju samo gotove rezultate. Čovjek i ne krije da se uči . Svatko je sam kriv za svoje odluke. Pošalji svoje grafove i pusti forum da odluči koga će čitati.
molim kolege kojima sam poslao pm da sadržaj ne iznose na forumu.
hvala.
Pa molim te daj i meni. Hvala!
danas opet ne mogu otvoriti poruke.
ispričavam se onima koji su ih poslali.
možda večeras budem bolje sreće.
Jel moze i meni onaj savjet na pm, sad sam znatizeljan [pray]
zbog konstantnog optuživanja za druk mislim da ovdje više neću postati grafove.
ne želim prepadati ljude i biti uzrok njihovih možda i ishitrenih burzovnih reakcija.
Ja gledam krive oscilatore kolega?
Da vi znate uopće i osnovnu definiciju tehničke analize ne bi napisali ovakvu glupost.
Ova tema se pretvorila za drukanje u smjeru u kojem većini paše. Sad ste prodali i drukate pad, a nemate osnova po meni (još uvijek). EOD
[/quote]
Moram stati u obranu Vlada koji se barem trudi oko TA za razliku od većine drugih ( čast iznimkama )koji očekuju samo gotove rezultate. Čovjek i ne krije da se uči . Svatko je sam kriv za svoje odluke. Pošalji svoje grafove i pusti forum da odluči koga će čitati.
[/quote]
pozdrav
slazem se sa darkom kolega vlad je skinio(naucio) EWT pred nasim ocima
ja ga ne znam al sam siguran da poznaje TA i trudi se nauciti a ne mistificira TA kao croman(jon)
sve pohvale kolegi vlad1111 sto ima strpljenja i vremena da podjeli svoje misljenje o TA s "nama"
zbog konstantnog optuživanja za druk mislim da ovdje više neću postati grafove.
ne želim prepadati ljude i biti uzrok njihovih možda i ishitrenih burzovnih reakcija.
Previše si se družio sa Cromanom pa si se počeo ponašati kao on. Ne zahebavaj nego crtaj. Kome se ne dopada nemora čitati. Uostalom , Crobex je -1,60 , 3854 .