sp500 blizu kritične točke- 1375, što je teoretska granica kanala(jučer sam priložio graf).
uz toleranciju od bar 1%, ako potone ispod 1360 slijedi pad…
evo grafa od jučer…
E, danas smo:
1. ispali iz cjenovnog kanala
2. načinili gap (drhtave ručice nisu izdržale psihički pritisak!)
Mislim da su u ponedjeljak mogući razni scenariji:
1. popunjavanje gapa i povratak u cjenovni kanal
2. ili popunjavanje gapa odložiti za drugi put
Na slici sam ucrtao i Fibo retrace u oba smijera, za lakše ravnjanje prema mogućnostima.
Najzanimljivije je, da ako smo upali u korektivni Ellitott, onda je lako moguć b uzlazni val, u ponedjeljak, koji bi opet mogao popuniti gap.
U svakom slučaju dosta materijala za razmišljanje!
Kolega vlad, da li uskoro stiže peti val uspona, i ako da, koja je vaša procjena slijedećeg vala prema dole.Da li bi to moglo biti duže kao što to iz Amerike najavljuju, ili će se grobi uspjeti othrvati američkom terorizmu.Hvala. [angry]
SP 500 se danas već treći put odbija na 1374.
Da li bi to trebalo značiti da uskoro počinje peti val rasta, ili ipak ne?
Kolega Vlad ili Geronimo (koji se ne javlja, što bi trebalo značiti da još nema sell signala)
Nemojte se toliko zamarati samo sa dionicama ukljucite u analize barem zlato i terminske ugovore jer ako samo analizirate dionicke indexe necete daleko dogurati.
ispričavam se svima koji su mi poslalo privatnu poruku, ali ne mogu doći do njih. Stalno mi se javlja error!
Nadam se da će moderator to srediti! Unaprijed hvala.
Dobre vijesti za CROBEX stićžu iz Amerike. S&P500 se drži na rubu cjenovnog kanala (manje od sat vremena prije zatvaranja).
Imajući u vidu da je već danas Fast Stohastic %K presjekao %D za Crobex, čini se da smo danas imali klasični bottom fishing!