Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako Crobex probije 3900 i nastavi ići dolje, znači probijena je Fobonacci linija potpore, i idemo na 50%, što bi trebalo biti 3700 koja je slijedeća potpora.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

TA tržišnog sentimenta

trenutačno gostiju na forumu: ca 35.000
prosjek broja gostiju navečer u danima rasta: ca 10.000

zabrinutost raste.

Raste i kod mene zabrinutost da neki ljudi nikad neće naučiti što znači taj broj gostiju koji je trenutno na forumu, unatoč tome što je to Vjeko objasnio jedno 234 puta na ovom forumu.

[/quote]

onda neka ti vjeko objasni zašto se broj korisnika tijekom dana zna i smanjiti.
jer, ako se mjeri ukupan broj upada na web tijekom dana, taj broj bi se tijekom dana mogao samo povećavati.
a to se ne dešava.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

i,
čak da je onako kako vi tvrdite (a nije), činjenica je da je brojčica koja se mogla vidjeti posljednjih 20-ak dana oko 22 h ca 10.000
jučer se u taj sat mogla isčitati brojčica 35.000.

trenutačan ili ukupan broj korisnika-svejedno: jučer je bio barem 3 puta veći u odnosu na 20-dnevni prosjek.

Dobro kakvi silni brojevi posjeta, zar se vi stvarno bojite da će se danas dogoditi spektakularna rasprodaja?!?
Azija je blago zelena, vjerojatno će i Europa tako otvoriti, a s obzirom da mi imamo pamćenje ribica, prekjucerasnjo-jucerasnja korekcija tijekom koje mi nismo radili je već zaboravljena…
Ako Crobex danas završi up ili down više od 0.5% neću u životu više postat na ovom forumu, evo toliko sam siguran da će danas biti dosadno miran dan [proud]…

Even if it's free, you can always buy it cheaper.

Dobro kakvi silni brojevi posjeta, zar se vi stvarno bojite da će se danas dogoditi spektakularna rasprodaja?!?
Azija je blago zelena, vjerojatno će i Europa tako otvoriti, a s obzirom da mi imamo pamćenje ribica, prekjucerasnjo-jucerasnja korekcija tijekom koje mi nismo radili je već zaboravljena…
Ako Crobex danas završi up ili down više od 0.5% neću u životu više postat na ovom forumu, evo toliko sam siguran da će danas biti dosadno miran dan [proud]…

Stari moj, europa se otvorila u crvenom. Na žalost.
Crobx predviđam u blagom minusu i malo jači promet.

i,
čak da je onako kako vi tvrdite (a nije), činjenica je da je brojčica koja se mogla vidjeti posljednjih 20-ak dana oko 22 h ca 10.000

trenutačan ili ukupan broj korisnika-svejedno: jučer je bio barem 3 puta veći u odnosu na 20-dnevni prosjek.

Dajte mi kolega postajte vaše zabilježene podatke o prosječnom posjetu korisnika u zadnjih 20 dana.
Siguran sam da vodite evidenciju za svaki dan i da snimate screen kako bi imali kao potvrdu u slučaju da netko to zatraži od vas.
Inače ja sam trenutačno vrlo spokojan što se tiče zabrinutosti, pošto onih 35 000 ljudi koji su noćas bdjeli zabrinuti uz svoje monitore,su otišli na spavanje jer su zaključili da se nemaju čega bojati,
pa nas je sad oko 10 000.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

i,

Dajte mi kolega postajte vaše zabilježene podatke o prosječnom posjetu korisnika u zadnjih 20 dana.
Siguran sam da vodite evidenciju za svaki dan i da snimate screen kako bi imali kao potvrdu u slučaju da netko to zatraži od vas.
Inače ja sam trenutačno vrlo spokojan što se tiče zabrinutosti, pošto onih 35 000 ljudi koji su noćas bdjeli zabrinuti uz svoje monitore,su otišli na spavanje jer su zaključili da se nemaju čega bojati,
pa nas je sad oko 10 000.

[/quote]

Ne bih rekao da nisu zabrinuti, nego su preumorni morali spavati.
Definitivno bih na njihovom mjestu bioa jako zabrinut, što se tiče TA Crobexa i TA većine dionica.
No, to ne bi trebalo zabrinjavati dugorčne ulagače, makar je po mojem mišljenju njih trenutno jako malo. [thumbsup]

Mogli biste na "Ležerno" otvoriti temu "Broj posjeta" i svakodnevno postati takve podatke! Jer vidim da mnogi misle da sad i to ima veze s kretanjem Crobexa? Fino ubacite kretanja broja posjeta i u excel i napravite par tablica, grafova, usporedbi, broj posjeta na otvaranju i zatvaranju, najveći i najmanji broj posjeta u danu, pa onda broj posjeta s obzirom na doba dana i noći… odlična tehnička analiza bi se dala napraviti od toga!
Naravno, ne zaboravite i na utjecaj mjesečevih mijena na Crobex!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Mogli biste na "Ležerno" otvoriti temu "Broj posjeta" i svakodnevno postati takve podatke! Jer vidim da mnogi misle da sad i to ima veze s kretanjem Crobexa? Fino ubacite kretanja broja posjeta i u excel i napravite par tablica, grafova, usporedbi, broj posjeta na otvaranju i zatvaranju, najveći i najmanji broj posjeta u danu, pa onda broj posjeta s obzirom na doba dana i noći… odlična tehnička analiza bi se dala napraviti od toga!
Naravno, ne zaboravite i na utjecaj mjesečevih mijena na Crobex!

Da ne kažem da bi trebalo uvrstiti i broj posjeta u TA.
Napraviti nekakav PDBP oscilator.
Mislim da su i MACD i RSI već pomalo nedostatni.
Čuj, u ovakvim teškim vremenima ne treba se na ništa zaboraviti

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

dakle, danas prema prognozi došli do magičnih 3900.
i, kako sam rekao jučer, formiran je manji silazni klin- mogućnost da se odbijemo od ove potpore…

a propos kolege ententinisa i atpl…
kad sam prije 2-3 dana govorio o povećanim volumenima na atpl i mogućnosti odvijanja iskrcaja (klasična TA procjena), to je bilo definirano kao wishfull thinking.
nemam razloga ni za radovanje, ni za tugovanje, ali…
od tog dana je atpl skliznila s 3100 na današnjih (trenutačnih) 2800.

Crobex 3881 , idući otpor na 3700 ?

Nešto slabije pratim, jel Geronimo napisao da je signal SELL prisutan na ATPL?

New Report

Close