Znam da se za to moraju poklopiti i mnogi drugi uvjeti no – je li moguće i ako je – koliko je vjerojatno da bi se sada dugo mogli koprcat između 3900 i 4000 kao što smo se koprcali pred koji tjedan, prije finalnog rasta, samo s tom razlikom da ćemo sada tek nakon višednevnog ili višetjednog koprcanja pasti dolje? Drugim rječima je li moguće ta točno onoliko koliko je izržao otpor sad izdrži potpora?
ima ona: Bikovi se uspinju stepenicama, a medvjedi skaču kroz prozor! ili tako nekako… Što hoće reći da se padovi redovito događaju puno brže i iznenadnije nego rast.
danas je sp500 odradio jednu od ključnih točki:
probijena je i 3. linija ventilatora, probijen je klin, a zaustavio se tačno na razini potpore od ca 1390.
no, počeo se formirati i manji silazni klin- mogučnost za skori odskok prema gore.
ne mogu priložit graf, ali stvarno je interesantno za vidjeti.
Istina. Na vrhu nagli obrat i pad, na dnu tržište stane, predahne i krene gore.
Vlad pusti klinove i reci gdje ćemo u petak? Meni kristalna kugla, grah, tarot ne govore ništa, pa molim pomoć.
Moje očekivanje, otvaranje uz nagli pad do ispod 3.950, zaustavljanje cca 3.900-3.920, pa onda povratak do iznad 3.950. Optimist, kao uvijek.
Jer ako probije 3.900, brrrrr!
P.S. Fazan, Krpa, gdje ste. Ovdje fali vaših analiza.
čekam amere sutra.
posebno brodare.
a na blumbergu još nema ažuriranog hloc-a za posljedenjih 1 i 3 mjeseca-nedostaje današnji dan.
sutra navečer, nakon hloca i amera, mogli bi znati malo više.
Dow probio sve potpore. Ako ovako zavrsi ceka nas malo duza korekcija.
Plus suženje boolingera-dobri temelji za jedan veći pad DJIA…
čekam amere sutra.
posebno brodare.
a na blumbergu još nema ažuriranog hloc-a za posljedenjih 1 i 3 mjeseca-nedostaje današnji dan.
sutra navečer, nakon hloca i amera, mogli bi znati malo više.
Čekam i ja, upravo radi boldanog.
Brodari će biti uteg koji će našu vagu pritegnut prema dole ili gore.
AKO se MACD u petak prekriži, nema 5. vala.
Klinčina Crobexa je završila.
Džaba vam i brodari i Amerika. TA ne vara, a ni ovih 2 dana minusa.
Evo brodari. Ne izgleda kao da još rasti, makar nikad se ne zna.
zašto ja ne mogu ništa atačirat?
možda su me blokirali mo-deratori…
@vlad1111
pokusaj preko Opere ili Mozille
Evo brodari. Ne izgleda kao da još rasti, makar nikad se ne zna.
s kojim programom slikaš te grafove?