Podaci od danas.
eto vidiš, barone, da je ingra klingra.
a mene napali za druk.
klin se realizira u više od 80% slučajeva.
Ajmo ponovno, da li sutra ili prekosutra radi burza?
Nije smijesno i ja stvarno ne znam da li radimo!
[angry]
Nasao ja hloc crobexa, Bloomberg!
Bio sam ga i prije imao ali mi nije ocito nesto radilo s firefoxom pa nije sve stimalo ali sad ok
Vratimo se mi na ovo ronjenje…na dah ili duboko? – to je pitanje!
@vlad
Ma ovdje se jos nista ne zna, ja se nisam zaletavao nego cekam neki znak necega gdje covjek moze posteno zaradit, a ne samo za kavu i cevape
Idem malo ceprkat po crobexu i probat nesto shvatit o tome sto dalje
Tko se boji vuka jos…cekam dvostruko dno, pa makar ga ne docekao
[tongue]
Molim odgovor:sutra i preksutra radimo?
Sutra ne radimo, a prekosutra radimo. http://www.zse.hr/default.aspx?id=31
Vidim sad su aktualni klinovi, ali prije davnih 2 mjeseca su bili valovi – točnije njih 5. E pa pošto sam ja staromodan, evo ja kažem da odrađujemo 4. val na dolje nakon čega slijedi veliki 5. val na gore.
Vidim sad su aktualni klinovi, ali prije davnih 2 mjeseca su bili valovi – točnije njih 5. E pa pošto sam ja staromodan, evo ja kažem da odrađujemo 4. val na dolje nakon čega slijedi veliki 5. val na gore.
imaš sriću šta ne moraš priložit graf, jer atač ne radi…
Jesi li na ovo mislio?
vlad pa tebe su skroz uje*ali s ovim novim forumom, nista ti ne radi [lol]
…cek cek malo [undecid], mi od tebe imamo koristi [huh]…pardon [rolleyes]
Nije smijesno [smiley]…kad malo promislim… [angry] [sad] [cry] [bye]
evo, počet ću se opraštati od foruma…do oporavka…svih funkcija…
šteta što je kopi-pejst obrazac [wink], no svejedno…
ubiše forum
[cry]
[bye] [bye] [bye]
imaš sriću šta ne moraš priložit graf, jer atač ne radi…
[/quote]
da baš – sva sreća da ne moram postat graf crobexa na kojem svatko vidi ono što hoće vidjeti… mislim da sam time brutalno zakinuo forum [lol]
Nemoj vlad ici jer ovi svako malo nesto poprave pa ce sve vjerojatno proraditi.
Uostalom, vecina ozbiljnih ljudi na ovom topicu znaju sami povlaciti i podvlaciti ono sto treba, tvoji postovi su jednako vrijedni i bez slika jer uglavnom razumijemo sto zelis reci
bilo bi skoro pa pusto da još i ti odeš … mačketine nema, mr. grobman otiš`o …
ali imam neki osjećaj za filing da se mačketina jedva suzdržava od uleta i dok ga nema smo skoro pa sigurni oko 3900 [lol] [lol]