morao sam staviti naocale [lol]
Iako je to i meni blaga bojazan jer sam sad skoro 100% u dionicama, duplo dno možda i ne bi bilo tako strašno, pa nismo valjda toliko naivni da bi i drugi put propustili takvu priliku… Ako ovo ozbiljnije krene prema dnu, prodajem sve pokretnine i nekretnine, vadim sve dostupne kredite, zadužujem se kod svih kamatara i – utrpam [tongue]…
Znam da se već to 100 puta spominjalo, ali moram postavit to pitanje – Vlad, u tom slučaju na koje razine može potonut grobi?
3900
3700- snažan otpor: na 50% rasta s 3200 do 4200 + tehnički otpor
3550-3600
3200
niže ne bih navodio, prerano je.
možda neće biti potrebno, ali će se aktualizirati ako budemo blizu 3700…
[/quote]
evo ponavljam svoj jučerašnji post.
mislim da danas ronimo 3-4%…slaže li se netko?
3% je ispod 3900.
ne vjerujem.
Jel to sve dionice probijaju klinovu donju stranicu ili se meni čini?
morao sam staviti naocale [lol]
jes’ ti-to (partija, omladina…)vudi, leg-end-o (na kraju noge o: koliko ja vidin, na kraju noge je e [tongue])?!
pozdravi onu svoju joko-ćer/ženu/ljubavnicu!
vjeko, skužaj!
Signali za prodaju su bili još jučer vidljivi . Trokuti su signalizirali pad kao i veoma pouzdani RSI.
darko09 pa zašto niste to poslali prije,npr. jučer?
seilon, eno i tebi stoja.
bez obzira na sadržaj.
iako i on stoji.
stoja jer stoji.
Signali za prodaju su bili još jučer vidljivi . Trokuti su signalizirali pad kao i veoma pouzdani RSI.
darko09 pa zašto niste to poslali prije,npr. jučer?
[/quote]
pa i bolje da nije, tko bi ga poslušao i odmah išao prodavati ostao bi u cashu, cijene su se već vratile iznad onih na otvaranju.
kada bi:
1) se moglo atačirati
2) geronimo poslao na kraju dana intraday grobija
prikazao bih jednu moguću, ali vrlo lošu varijantu raspleta u narednih 15-ak dana.
to bi bilo otprilike ovako:
1. pad do 3700
2.odbijanac do 3900
3. slijedi najgore: pad na min 3200.
radilo bi se o novom h&s obrascu.
čak i odbijanac od 3900 pa povratak ispod 4200 (npr. 4050) stvara MOGUĆNOST (ne nužnost nastanka)novog h&s obrasca.
u ovom slučaju pad bi bio do ca 3550 (sve ovo navodim odokativno).
GERONIMO, PLS, INTRA GROBIJA NA KRAJU DANA.
Nasao ja hloc crobexa, Bloomberg!
Bio sam ga i prije imao ali mi nije ocito nesto radilo s firefoxom pa nije sve stimalo ali sad ok
Vratimo se mi na ovo ronjenje…na dah ili duboko? – to je pitanje!
@vlad
Ma ovdje se jos nista ne zna, ja se nisam zaletavao nego cekam neki znak necega gdje covjek moze posteno zaradit, a ne samo za kavu i cevape
Idem malo ceprkat po crobexu i probat nesto shvatit o tome sto dalje
Tko se boji vuka jos…cekam dvostruko dno, pa makar ga ne docekao
[tongue]
Molim odgovor:sutra i preksutra radimo?