Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajme, ponovo smo počeli s EWT

Iako je to i meni blaga bojazan jer sam sad skoro 100% u dionicama, duplo dno možda i ne bi bilo tako strašno, pa nismo valjda toliko naivni da bi i drugi put propustili takvu priliku… Ako ovo ozbiljnije krene prema dnu, prodajem sve pokretnine i nekretnine, vadim sve dostupne kredite, zadužujem se kod svih kamatara i – utrpam [tongue]…
Znam da se već to 100 puta spominjalo, ali moram postavit to pitanje – Vlad, u tom slučaju na koje razine može potonut grobi?

3900
3700- snažan otpor: na 50% rasta s 3200 do 4200 + tehnički otpor
3550-3600
3200

niže ne bih navodio, prerano je.
možda neće biti potrebno, ali će se aktualizirati ako budemo blizu 3700…
[/quote]

Iako moguće, a da za početak prvo apsolviramo 4.000.

Zašto mi sutrašnje jutro smrdi na rasprodaju malih, a kupovinu velikih?

[/quote]

Zato sto si u cashu.

Ajme, ponovo smo počeli s EWT

Iako je to i meni blaga bojazan jer sam sad skoro 100% u dionicama, duplo dno možda i ne bi bilo tako strašno, pa nismo valjda toliko naivni da bi i drugi put propustili takvu priliku… Ako ovo ozbiljnije krene prema dnu, prodajem sve pokretnine i nekretnine, vadim sve dostupne kredite, zadužujem se kod svih kamatara i – utrpam [tongue]…
Znam da se već to 100 puta spominjalo, ali moram postavit to pitanje – Vlad, u tom slučaju na koje razine može potonut grobi?

3900
3700- snažan otpor: na 50% rasta s 3200 do 4200 + tehnički otpor
3550-3600
3200

niže ne bih navodio, prerano je.
možda neće biti potrebno, ali će se aktualizirati ako budemo blizu 3700…
[/quote]

Iako moguće, a da za početak prvo apsolviramo 4.000.

Zašto mi sutrašnje jutro smrdi na rasprodaju malih, a kupovinu velikih?

[/quote]
as-hr-ak(o jesi stvarno [wink])
ma nije ti ovo citirano ebete metoda.
obične potpore i fibo.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

vlad…jel može onaj igh i ingra.ali molio bih te u jpeg.

Evo viđenje kretanja DJIA jednog uvaženog kolege sa susjednog foruma
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=412063&postcount=7102
izražena negativna divergencija na MACD i slow stohastic
Analiza je bez današnjeg dana, a današnji dan samo potvrđuje predviđanja…
Inače s jednim malim djelom analize se ne slažem, da vidim hoće li se i Vlad111 složiti sa mnom…
Pozdrav

ništa ne mogu atačirati.
pokušao nekoliko grafova, ali ni jedan nije prošao!
jpeg,gif,png,
različite kombinacije piksela,
ćorak.

danas još gore s atačima nego jučer.
popravljaju neke sitnarije, ali ovo ne.

ne mogu otvoriti ni privatne poruke!

a od blještavog bjelila stvarno me oči zabolile.

meni je ovaj dizajn katastrofa.
razumijem da su komercijalni portal, ali pola ekrana foruma rezervirati prvenstveno za PP uistinu je previše.

Ma EWT mi je ostalo za onih 4, 5 valova sp 500 i atpl.

Ali stvarno, jaki dugogodišnji otpor – potpora je bio na cca 4.000, a sad ga nitko na spominje. Evo da ja budem, najveći optimist ovdje i da kažem da se zaustavljamo u prostoru 3.950 – 3.970

Ja sam pobornik one prvo skoči pa reci hop.

Druga stvar, zbog koje ne mislim da bi mogli potponuti duboko koliko već dosta forumaše (ne i ti) govore je obujam trgovanja posljednjih dana.

Bar dionice koje ja pratim (osim jdpl) jučer nisu pokazivale veće promete koji bi ukazivali na nekakav iskrcaj, a i ukupni promet na zse nije bio veći od današnjeg (čak manji), a što me dovodi u sumnju da bi ovo bio kraj započetog trenda.

Današnji pad je bilo za očekivati, jer Crobex je morao ohladiti, ali već sada zazivati dvostuka dna je pomalo smiješno. Imam osjećaj da su i neki na ovom forumu mislili da tržište nakon pad može pravocrtno gore, pa manji retracment dočekuju kao najavu sloma.

I treće, veći fondovi više ne mogu dopusti klizanje tržišta kao što su to učinili kraje trećeg i početkom četvrtog mjeseca. Probijanje 3.900 bi ako pogledaš sentiment na ovom forumu, bilo bi iznimno opasno i izazvalo bi rasporodaju, koja se ne bi mogli obraniti ni na 3.700, a da ne govorim što bi im ponovni pad značio u smislu povlačenja udjela, upravo u trenutku kad se pomalo počelo vraćati povjerenje u tržište. Ovo bi slomilo par manjih OIF-ova, a onda je pitanje što će biti s burzom u Hrvata.

@ as-hr
sve to stoji.
ali neki fondovi su u ambivalentnoj situaciji…
mislim da htjeli bi kupiti jeftinije (jer je dosta dionica precijenjeno), ali se još sjećaju prodike hr vladike…ne mene, ne, bar(a)ba ive, hehe [proud]…

ništa ne mogu atačirati.
pokušao nekoliko grafova, ali ni jedan nije prošao!
jpeg,gif,png,
različite kombinacije piksela,
ćorak.

[/quote]

ajde probaj opisati ono što si htio atačirati.kud idu?tnx

Koji drukeri…..
http://finance.yahoo.com/tech-ticker/article/17964/Buffett-Soros-Refute-‘Credit-Crunch-Over’-Mantra-Market-Pays-Heed?tickers=C,FITB,WFC,HD,SPLS,SKS

Even if it's free, you can always buy it cheaper.

Gdje se moze osim od Geronima dobiti hloc crobexa?
I TA za crobex a ne samo pojedine dionice
Ja sam stvarno mislio da cemo jos danas prema gore ali sve otislo u crveno pa i mi

Vlad jel ovaj prema gore trend od dna pa do danas klin?
Ako je klin onda bi se sutrasnjim danom on raspao kao formacija, ako probijemo nekih 3900.
i ovako je nategnut a ako odemo nize onda bi to bio kanal koji probijamo prema dolje?!

BEZ PANIKE, MOLIM

Geronimo jesu li stigli oni signali za prodaju, cini mi se kao da su sve blize?

BEZ PANIKE, MOLIM

New Report

Close