ako ameri danas budu u minusu, a brodari (slijedeći drys) nastave prema dole, čini mi se da idemo prema 3900.
ako ameri danas budu u minusu, a brodari (slijedeći drys) nastave prema dole, čini mi se da idemo prema 3900.
vrlo vjerjatan scenarij [cry]
vlad hvala na analizama.
Ako je Geronimo negdje prisutan i gleda sad je vrijeme da posta nekakav bloombi hloc pa da si vidimo kaj znaci ovo danas.
Geronimooooo…!!!!
I daj nemojte vise o attachmentima.
Pa citajte postove prije, daculo je meni pisao kako se to sacuva na disk i to je to.
A ako se neki ne zeli otvoriti napomenite da se ponovno proba staviti.
Novi forum je shit, ali cemo se naviknuti a oni ce greske ispraviti pa ce biti bolji od starog.
Ovako smo zadnjih 30 stranica samo piskarali gluposti umjesto da smo radili korisne stvari koje zivot (novac) znace
[huh]
Ja bih volio da vlad1111 opet stavi ventilator crobija
otkud sad odjednom ti ventilatori na svakom grafu prije 2 dana nigdje ih nije bilo, može objašnjenje?
james,
ako bi se na svakom grafu baš sve crtalo (i to sam pokušao na nekima), isti bi bio jako nepregledan.
stoga u nekim situacijama treba naznačiti samo dominantne pokazatelje.
npr. ako je klin dominantan, ne crtam ventilator.
ili, ako se formira jasan trokut, opet mi ne treba ventilator.
veliki broj dionica sada je u fazi usporavanja rasta ili pada, a upravo tada se tzv padajući ventilator i formira.
opet ne mogu atačirat ‘enti-(taj)-lator.
DROG(r)AMERI, uozbiljite se [angry]
uza svo dužno poštovanje prema skoro jedinom pravom znalcu ovdje – he he, to ti baš i nije vrlo hrabra izjava, sutra ujutro smo mi ionako na 3900, ako već ne dotaknemo, dolazimo u neposrednu blizinu[bye]…
Evo evening star na ATPL. [undecid]
Ne vrijedi se bedirat Barone, sutra prodamo (s blagim gubitkom) i za 10 dana se opet nakrcavamo po puno povoljnijim cijenama [wink]…
uza svo dužno poštovanje prema skoro jedinom pravom znalcu ovdje – he he, to ti baš i nije vrlo hrabra izjava, sutra ujutro smo mi ionako na 3900, ako već ne dotaknemo, dolazimo u neposrednu blizinu[bye]…
[/quote]
na burzi se ne dešava sve prema očekivanjima…
inače ne bi 90% ljudova gubilo lovu…
a ovdje puno toga ovisi o fondovima.
izgleda da neki fondovi zadnjih dana prodaju- neki oif-ovi su u banani.
i, što bi se desilo kad bi krenili s naglom rasprodajom npr. 200-300 milja kuna?
odosmo na 3700.
minimalno.
ipak, nadam se da će fondovi, ako i budu, razumno prodavati.
iako vjerujem da međusobnim dogovorom mogu koordinirano lupit po bidu, napravit paniku malih i kasnije se nakrcat po 10-30% nižim cijenama uz ostatak keša.
kao što znamo, i to je bio dio nedavnih zbivanja…