prestrašno … umjesto analiza i komentara spika o ljevom pa desnom kliku pa opet ispočetka pa opet i opet da bi na kraju nešto vidio … može se ali oduzima previše vremena a ima se i nekog drugog posla … kao da se netko uhvatio za srednji klik miša s nama [cool]
ali siguran sam da će i taj problem odmoderirati
Boze…
Ajde, opisi… Sta kaze slika?
slika kaže da je današnji pad atpl možda dio (ili već kraj?) 4. vala (prema dole).
trebao bi uslijediti 5. (prema gore).
taj 5. val bi se mogao razvijati unutar klina (ili imati anomaliju i probiti ga na gore, prema jakom otporu na 3400 -naravno, može stati i na nižoj razini).
potom bi slijedila korekcija ovog rasta u 5 koraka.
kakva?
treba vidjeti, brojne su mogućnosti.
ma stavljajte normalno u jpg-u i radi sa background-om.Ne znam samo neko je napisao da nema tu opciju,to mi malo cudno [huh]
Hmmm…
Rast bi mogao jos potrajati; pregovori Kineza i rudara se trebaju zavrsiti do 1.6., dolazi novi brod u lipnju te se nastavlja rast BDI-a.
Privremeni pad je moguc u vrijeme godisnjih zbog Olimpijskih igara (jer bi Kinezi mogli malo procistiti zrak prije nego sporatsi stignu). S druge strane, u to doba dolazi drugi brod, a i ovaj potres donosi novu razinu potraznje.
3400 ti se cini kao jaki otpor?
Hmmm…
Rast bi mogao jos potrajati; pregovori Kineza i rudara se trebaju zavrsiti do 1.6., dolazi novi brod u lipnju te se nastavlja rast BDI-a.
Privremeni pad je moguc u vrijeme godisnjih zbog Olimpijskih igara (jer bi Kinezi mogli malo procistiti zrak prije nego sporatsi stignu). S druge strane, u to doba dolazi drugi brod, a i ovaj potres donosi novu razinu potraznje.
3400 ti se cini kao jaki otpor?
ako je prikazana ebete situacija točna, borba prema 3400 počet će vrlo skoro unutar 10-ak dana.
korekcija nakon rasta može biti i kratkotrajna.
ali, prerano je govoriti o razvoju situacije za narednih mjesec ili dva…
Moze neki graf za crobi i opcenito predvidjanje, s obzirom na obzir…Hvala!
pokušao sam atačirati,ali ne ide.
strečao sam prikaz u paintu pa povećao broj bitova…
prije se to moglo atačirati, sada ne.
ergo,
ako odrađujemo tzv. prosječni ventilator, danas smo presjekli 3. liniju i slijedo korekcija grobija.
prvi jaki otpor 3900.
ako ne odrađujemo prosječni ventilator, onda se moramo još strpiti dan-dva za promotriti formacije.