Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nista ti ja Vlad kod tebe ne vidim,ogromna i gornji dio ne vidim odnosno pocne mi od RSI-a i nesto malo ispod vidim i to je to [angry]

kad otvoris privitak, desni klik na sliku i onda stisnes view background image i onda je mozes ili sejvat ili zumirat onaj dio koji te zanima
[thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

nista ti ja Vlad kod tebe ne vidim,ogromna i gornji dio ne vidim odnosno pocne mi od RSI-a i nesto malo ispod vidim i to je to [angry]

kad otvoris privitak, desni klik na sliku i onda stisnes view background image i onda je mozes ili sejvat ili zumirat onaj dio koji te zanima
[thumbsup]
[/quote]

puno zahvaljujem,kad sam tukac.Za ovo imas stotku [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

a moderator je obećao sređivanje atačmenta tijekom ponedjeljka.
ništa,
neću postat dok ne riješe ove probleme.
nema smisla.

evo naucili smo kak se gleda sad mozes postat a ja idem unazad u zaostatak [thumbsup]

Ja ovo jos uvijek ne kuzim.

Kliknem na privitak i dobijem ogromnu bijelu, praznu povrsinu. Desni klik mi ne daje opciju View background…

Kliknem na privitak i dobijem ogromnu bijelu, praznu povrsinu. Desni klik mi ne daje opciju View background…

neke i meni samo bijelo bude,malo pricekaj jer mozda je ogromna pa treba vremena da se otvori

ma i meni na nekim privitcima bude isto tako samo bijela povrsina, al na ovim kojim ti se otvori nesto onda mozes view background…

npr meni nece sa hp-ovog laptopa (stariji model) otvoriti niti jedan privitak a sa mog acera otvara sve osim vladovih gif-ova;
dobro je kolega vlad1111 rekao ubije ti inspiraciju ova pozadina i problemi sa privitkom.

al ako se nekom da jel moze komentar na ovu sliku

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

volumeni na atpl su već veliki.
možda se radi o iskrcaju blizu vrha???

evo,ovaj png ja ne mogu otvoriti…bijela pozadina,ma koliko se čekalo…imam brzinu 2Mb,a slika je 562KB.to se otvara trenutno.
desni klik i "view background" je siv…pa ništa…ne ide…na nekim privicima se ni ne pokaže kao opcija…dok onaj zadnji privitak od vlada(jdpl) mogu otvoriti na način da kliknem,dobijem sliku,onda view background,zum pa scroll…
admini,moderatori…molim vas…učinite nešto.

volumeni na atpl su već veliki.
možda se radi o iskrcaju blizu vrha???

evo,ovaj png ja ne mogu otvoriti…bijela pozadina,ma koliko se čekalo…imam brzinu 2Mb,a slika je 562KB.to se otvara trenutno.
desni klik i "view background" je siv…pa ništa…ne ide…na nekim privicima se ni ne pokaže kao opcija…dok onaj zadnji privitak od vlada(jdpl) mogu otvoriti na način da kliknem,dobijem sliku,onda view background,zum pa scroll…
admini,moderatori…molim vas…učinite nešto.
[/quote]
Volumeni su prema PVO bili iznadprosječni zadnja 4 dana (ATPL). Nadajmo se da je ovo intrady korekcija.

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=89db14ad-0dc9-4f0c-bb3e-6a3c6f4b855c&open=sec

Bravo Ante, uz tebe smo. Heroj, a ne zločinac!

I love the Smell of Profits in the Morning

sp500

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

sve otvara samo mora ici na background [thumbsup]

Kada otvorim neki attachment,otvori ,ali vidim samo srednji dio,izgleda kao da bi trebao skrolati da bi vidio cijeli,ali ne mogu skrolati,a ova opcija view background ne pali jer mi se ne nudi ta opcija.I kako da preuzmem attachment?

New Report

Close