Ma jasno, da su fundamenti formirali ovakav graf. TA uključuje sve.
Međutim, s obzirom da BDI svakim danom strahovito raste (ako pogledaš njegov graf imaš osijećaj da raste pod kutem od 90 %, strašno), tako da bi se mogla dosta dugo održavati u zoni prekupljenosti, a ove otpore koje identificiramo ti, wiking ili ja mogla bi prolaziti s relativnom lakoćom.
To je bio smisao.
volumeni na atpl su već veliki.
možda se radi o iskrcaju blizu vrha???
Kolega vlad1111, čemu opsesija ATPL ako smijem pitati?
Primjećujem i dosta wishfull thinking elemenata u kreiranju TA.
NHF
E, malo ću prekinuti vašu raspravu o TA.
Užas, ne mogu otvoriti niti jedan privitak. Onda moram sve osvježiti, pa se vratiti na već pročitane komentare, pa onda psujem… Katastrofa.
Odlučio sam više ne čitati niti pisati na ovom forumu. Razlog?
Moderatori, koji su dali sebi za pravo odlučivati o tome što je primjereno a što nije za ovaj forum, jučer su sebi dali za pravo i objaviti stvarna imena korisnika foruma!
U dobroj vjeri i povjerenju im daš nešto, a oni to na razglas. Diletanti.
Ne pada mi na pamet tužakati ih. Jednostavnije je, kako bi rekao croman: hrvati odlazim, napuštam vas [lol]
Podatke u mom profilu pobrisah, a umjesto onih koje nisam mogao izbrisati, napisah gluposti.
Hvala moderatori.
Vama forumašima na ovoj temi udijelih stotke [wink]
evo brzinski jdpl.
nisam gledao kratki pogled 1-3 mjeseca, koji je detaljniji.
laku noć!
Kolega vlad1111, čemu opsesija ATPL ako smijem pitati?
Primjećujem i dosta wishfull thinking elemenata u kreiranju TA.
NHF
ako ste kolega primjetili,
danas sam postao atpl tek na zamolbu ashraka.
prije toga postao sam jedno 4-5 brzinskih ta.
poslije toga još neke.
ne igram na atpl.
zadnje prodao na 3492, daavno.
no, likvidna je i zgodna za učenje/testiranje ta.
evo brzinski jdpl.
nisam gledao kratki pogled 1-3 mjeseca, koji je detaljniji.
laku noć!
Otpore jednako identificiramo. Iako se prije nekoliko dana zaustavila pred 700, ovaj je i dalje više psihološki.
Pitanje je koliko će se dugo taljigati ispod 700, jer bi time mogao postajati sve zanačajniji.
nista ti ja Vlad kod tebe ne vidim,ogromna i gornji dio ne vidim odnosno pocne mi od RSI-a i nesto malo ispod vidim i to je to [angry]
a moderator je obećao sređivanje atačmenta tijekom ponedjeljka.
ništa,
neću postat dok ne riješe ove probleme.
nema smisla.
Rekordna dividenda HT mogla bi uzdrmati kunu
Dinko Boić
dinko.boic@business.hr
20.05.2008 08:38
U ponedjeljak 19. svibnja isplaćena je najveća dividenda u povijesti Hrvatske – na račune dioničara Hrvatskog telekoma sjelo je više od 2,4 milijarde kuna, odnosno 29,56 kuna po dionici. Najveći dio tog iznosa uplaćen je na račun Deutsche Telekoma koji je sa 51 posto dionica većinski vlasnik HT-a. Na DT-ov račun tako je sjelo 1,23 milijarde kuna, što je znatan odljev kuna u samo jednome danu.
Vaš link