Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ja ih otvaram bez problema…

Mogu znati kako? Zanima me što krivo radim.Na starom forumu nisam imala nikakvih problema,
a sad 70% privitaka ili ne mogu otvoriti ili ih pola ne vidim.
[/quote]

Molim Vas objasnite što se desi sa privitkom. Meni se svi otvaraju

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Bijela površina bez slike. Umjesto slike.
Probao sam na IE6 i na firefoxu. Ista stvar.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

meni isto

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Hvala puno na prijavi. Neka greška je sa prikazom u Firefoxu. Mora se stranica odskrolirati premagore i onda se vidi. Popravit ćemo uskoro

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

jel tko otvorija atpl?

Ja sam otvorio ATPL i sve je OK. Kad otvorite prilog trebate ga samo snimiti na hard. Prilog se otvara u Windows Photo Gallery bez problema.

Treba malo pricekati pa ce se bijela povrsina pretvoriti u sliku, no ja koristim IE7.

jel tko otvorija atpl?

Ja sam otvorio ATPL i sve je OK. Kad otvorite prilog trebate ga samo snimiti na hard. Prilog se otvara u Windows Photo Gallery bez problema.
[/quote]

meni je bijela pozadina.
ne mogu je spremiti.

evo da ja probam

uzmite mikroskop pa vidite gdje su otpori i potpore [lol]
[/quote]

evo atpl-
večeras iman vrimena, žena i pomladak u punice,hehe

Nemam mikroskop. Pa sam mora spremit u komp. ne ide mi iz explorera pa onda pokreći firefox. Koja procedura za pogledati svaki atach. Strašno!

Pogleda i ja malo na abacusu. Vizualno bi mi prvi otpor mogao biti malo više na cca 3.220-250.

RSI još uvijek jak, na pokazuje divergenciju. Fibbonacci 61.8 % na cca 3.140, to prolazi bez problema, a prava borba za 3.200 (psihologija i relativna blizina ove fibo linije retracementa) i još gornji boll.

Međutim, ovdje će je fundamentalni elementi i dalje gurati usprkos TA.

meni isto
[/quote]

I meni .A npr Dioki od Vlada mogu otvoriti i dva grafa od Geronima.

jel tko otvorija atpl?

[/quote]

meni je bijela pozadina.
ne mogu je spremiti.
[/quote]

Mozda je site prilagoden za pregled na IE7, pa bi trebao napraviti upgrade na IE7 verziju. Download moguc za Win XP na slijedecem linku: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9AE91EBE-3385-447C-8A30-081805B2F90B&displaylang=en.

Tko me lipario sa 92 %. Daj ljudi, budite darežljiviji, niste na bidu.

evo da ja probam

uzmite mikroskop pa vidite gdje su otpori i potpore [lol]
[/quote]

evo atpl-
večeras iman vrimena, žena i pomladak u punice,hehe

Nemam mikroskop. Pa sam mora spremit u komp. ne ide mi iz explorera pa onda pokreći firefox. Koja procedura za pogledati svaki atach. Strašno!

Pogleda i ja malo na abacusu. Vizualno bi mi prvi otpor mogao biti malo više na cca 3.220-250.

RSI još uvijek jak, na pokazuje divergenciju. Fibbonacci 61.8 % na cca 3.140, to prolazi bez problema, a prava borba za 3.200 (psihologija i relativna blizina ove fibo linije retracementa) i još gornji boll.

Međutim, ovdje će je fundamentalni elementi i dalje gurati usprkos TA.

[/quote]
pa fundamenti su formirali ovakvu TA.
oni djeluju prvenstveno kroz jake oscilatore i trend.
a otpori, tehnički i psihološki, su tijekom rastućeg trenda kreirali formacije.
barem tako ja vidim situaciju.

dakle, borba za proboj.
žestoka.

New Report

Close