Posto zlocesti jos nisi naucila okaciti svoj graf, evo da ga ja privacim. Bravo! Imas znanje.
može neko tumačenje za nas koji nismo vični TA?
Zlocesti mi je poslala taj graf kad je cijena bila oko 5,20. Prelaskom 5,80 bi bila moguca potvrda uzorka. Dokle ce cijena realizacijom tog uzorka neka izracuna pa nam javi. Ako hoce, normalno. Najvj neće, ali to njezina umjetnicka sloboda.
Sve je ok for awhile, nema potresa, sunce sija, vjetrić lagano pirki. I tako se mali sirotani uljuljkaju. Medjutim blizi se dan kad ce perje letit. Steta sto nije bilo burze kad su braca tarabići pisali litanije. Jaci su bili od nostradamusa.
@Lulu1
Bližimo se točki inklinacije koja je na vašem grafu negdje
oko 1860 (Crobex), a onda vežemo pojaseve prema gore?
P.S. Prilažem priču o braći Tarabićima 🙂
Po meni prije 1840-1850 sigurno nema odbijanja,sto je jako blizu.Ali postoji velika sansa da ce se Crobex odbiti tek od razine 1810-1820.
Strpljen spašen.
Iako je obrazac od zlikovskog realiziran na 6,60 kako je i rekla. evo jedna xxl verzija slicnog. Hocel tako biti nezna se, da bi voljela zna se.
Nema razloga s tehnicke strane da tako i ne bude, divergencije nema na bitnijim indikatorima, nije bitnije u zoni prekupljenosti. Kao najbitnije tuku nasi ali deru li ga i njihovi.
Graf za Opte
Cup ‘n handle
Po naravi obrasca cup ‘ n handle, kada odradimo drškicu idemo up.
Inače nije cup’ handle 🙁
Znaci opet natrag na 5kn prvo???
Pišu mi neka se ponašam profesionalno.
Osjetih se ko’ gatara 🙃
@ peskafondo
Graf veli moguće je do – 6 kn, 5,70, 5,42. Može, al’ ne mora.🙂
Dalje ne kaže ništa. Jaka podrška.
Kaj kažu eminentni tehničari na kretanje Crobex-a? Može mali osvrt na to!?
Kaj kažu eminentni tehničari na kretanje Crobex-a? Može mali osvrt na to!?
1820 i onda up