http://zse.hr/default.aspx?id=44101&index=CROBEX
kaj vele naši tehničari kud ovo ide
allias i croman znaju ali ne će napisati
gore navedene kompanije imaju dobra izvješća i nema razloga da i dalje ne bude tako a najavljuje se i optimizam za 2019.godinu.
Analiza od Ivica Brkljača veli: nastave li se dobra izvješća kompanija,ne treba iznenaditi robusni rast CROBEX-a u 2019.godini. No sve lijepo i dobro ali mi ipak vrag neda mira pa se pitam.Ako je pad Crobex-a nakon lijepog rasta izazvao agrokor i završetak priče očekuje se formiranjem Novog agrokora
polovicom 2019.godine kada bi mogao početi rast Crobex-a i dali će se agrokorove firme pojaviti na burzi ili kako će to ići.Od šefice burze ni slovca o tome za 2019.godinu a negdje sam pročital da će Rusi odmah svoje prodati. Gdje i kako?
I konačno imamo i TA za Crobex-a pa zahvaljujem.
[/quote]
a evo i analize I.Brkljače a u pomoć ne blogu od N.Bakića stiže pomoć
Objavljuje Ivica Brkljača u Nedjelja, 2. prosinca 2018.
DLKV
ADRS
RIVP
Ne postoji baš nikakav razlog zašto bi Crobex dalje padao. Tehnički mislim da je
Crobex odradio svoje, a korekcija je završena. Iako je možda bilo slutiti i 1670-1680 kao
točka odbijanja. Sada, pa na dulje vrijeme, slijedi rast.
Poštovanje kolega
ima li kaj novoga trendza5 dali je crobex precijenjen
https://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijena.aspx?sifSim=CROBEX&perDug=3m
Zbog toga europski pandan američkom indeksu S&P 500, STOXX Europe 600, trenutno ima P/E od samo 13,6. Da bi Crobex došao na isti P/E trebao bi pasti 10%.
ERNT 2 varijante,obe daju target cca 500 kn ,pamet u glavu i cuvajte novceke .
Meni je žao da vam ne mogu postati fotku.
Gledala sam opte
Tromjesečni, mjesečni i tjedni graf su za uptrend.
U tjednom se grafu vidi trgovinski raspon od 1,68 do 1,78. EMA je 1,73
RS je 50.
MACD histogram se približio centralnoj liniji, i vidi se bullish divergence.
Rado bih da još netko baci pogled. Žao mi je da je ova tema zamrla. Morala sam sama početi učiti 🙂
Pozdrav, dugo nisam bio aktivan u investiranju pa me zanima gdje bi mogao pogledati grafove dionica za hrvatsko trziste (ali za duze razdoblje 10+ godina), nesto kao jtrader prije ili sl. I financijska izvjesca i dividende za duze razdoblje (opet kao moje dionice ali da je besplatno).
Pozz, hvala
ATPL target 1- 300kn dostignut ,sad sljedi target 2 -190 kn