Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ce ovaj mjesec bit jos koja turbulencija vani jer se americki i kineski predsjednik sastaju tek sljedeci mjesec na summitu.
Do tad ima vremena i moze se izbacit jos koji crnjak, tweet …

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

danas cijenjeni T.Pili ima članak
dolaze li medvjedi,indeks sp500 probio teh.podršku,analitičari smatraju da nije ispunjen glavni preduvjet za medvjeđe tržište,a to je recesija ……..

Kod nas je bear (medvjeđe) tržište već godinu i pol, pa smo napredniji od njih, a sada da li će doći i kod njih vidjet ćemo…
[/quote]

Da li je val rasprodaja dionica najava burzovnog sloma?

dolaze li medvjedi,indeks sp500 probio teh.podršku,analitičari smatraju da nije ispunjen glavni preduvjet za medvjeđe tržište,a to je recesija ……..

Kod nas je bear (medvjeđe) tržište već godinu i pol, pa smo napredniji od njih, a sada da li će doći i kod njih vidjet ćemo…
[/quote]

Da li je val rasprodaja dionica najava burzovnog sloma?

[/quote]
kontra smjer

gospon Croman kaj velite za
https://hr.id-forex.com/strategy-for-patterns-pattern-leap-of-dead-cat
skok crne mačke
ja jedino znam za restoran Crna mačka kod Bregane gdje su nekad bili motel

gospon Croman kaj velite za
https://hr.id-forex.com/strategy-for-patterns-pattern-leap-of-dead-cat
skok crne mačke
ja jedino znam za restoran Crna mačka kod Bregane gdje su nekad bili motel

dali je počelo u americi?

Vidim da je kvaliteta i znanje (tehnicke analize) povecano od 2006 godine do danas(2006…prvi put na Poslovnom ).12 godina ..nevjerovatno kako vrijeme prolazi.

Ne mogu se složiti sa Vama … tu je nekad bilo pravih znalaca ..
Samo se nadam da se niste pojavili zbog "noubadi ekspekt spaniš inkvizišn"
[/quote]
Mozda imas pravo ? (kad se radi o znalcima). Zadnji put kad sam bio na Poslovnom je bilo prije ca 2 godine. Ovo je samo kratki posjet (nikakav specijalni uzrok) .Kad se XXX ispuni onda ce biti " zbog ".
(prije velikog potresa ima i malih potresa) Sretno , do iduceg puta
[/quote]
Čak i mrtva mačka moze skočiti, ako ga baciti s velike visine!”, Sto je prilično točno
kaj bi moglo doći do ovog scenarija?

Evo graf za Viro..slicno je na vise dionica.
Skrivena bikovska divergencija vec duzi period. I na Macdu takodjer.
Al bude proradilo uskoro.

Evo krace i sire moje vizije secera.
Ne kazem da ce tako biti 100%..al nece ni daleko. Bar sto patterni kazu.
Opet ponavljam ne bi me iznenadio Viro na 600kn.

Pepermint, koliko se u postocima sigurni u rast šećera?

Opet ponavljam ne bi me iznenadio Viro na 600kn.

Bit će sigurno jednog dana…….ali onda već odavno neće više biti niti mene, niti Vas, da od toga imamo ikakve koristi……

pepermint

odlicni grafovi i peterni. samo da jos pojaca bikovska konvergencija i tu smo. RSI je također u konvergenciji s MACD-om, što daje obrnuti head and shoulders po dužini. zastavica i klin da donjem rubu grafa jasno ukazuju na skoro jacanje volumena, koji će onda biti u sprezi sa snažnim zamahom u koso. izađemo li iz bulinđera, a koliko vidim na tim grafovima, i hoćemo, očekuje nas raketa i viro na 600.

New Report

Close