Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tehnički gledano, očekuju se veliki pomaci :).. slično kao na kripto tržištu

Molim Vas možete li to potkrijepiti grafičkim prikazom, taj prikaz usporediti sa grafičkim prikazim kripto tržišta te dati nekakvo tumačenje ili savjet, kako bi smo mi neuki amateri znali što konkretno Vi mislite?!

Naime, ovaj se topic zove “Tehnička analiza – grafovi, savjeti, analize” .

Dakle ovdje bi ste umjesto reklame trebali objaviti tehničku analizu, graf ili savjet :)..

halfte trinken, halfte Šarcu geben

ne da mi se crtati, ali zlato je probilo prema dole :), a odbilo se od gornje linije otpora… u tzv. rising wedge. osobito je indikativno da je probilo prema dole na eurskom grafu.. uvijek može bili lažni proboj :), ali uzimajući u obzir rastuće kamate na obveznice ovo je vrlo bearish.. eventualni bulish faktori su rastuća cijena nafte i ostalih commoditieja. još je bearish da bi Deutsche Bank mogla prodavati zlato.

uglavnom, u točki smo gdje su veliki pomaci (gore ili dole) izvjesni.. osobno mislim da ide jako dole.. nije savjet, samo obzervacija uz širok osmijeh

kriptovalute sjede na linij potpore u bearish trendu, a neke su, kao ltc, već probile na dole.. no to je puno teže prognozirati jer je vrlo nelikvidno

even better than the real thing

svi koji vjeruju u zlato su ga valjda već kupili?

Nafta. Mogla bi opet na 30-40$.

To mozete samo sanjati kolega. Ja mislim ispod 60 USD vise mece zadugo.
A 100 cemo uskoro vidjeti

xom izgleda bullish

fundamenti su ok

https://www.investing.com/equities/exxon-mobil

nije savjet, nego obzervacija, nemam xom

Dakle nafta bi imala target cca 84 USD.
SHS pattern.

Interesantan mi ovaj moj ADRIS … dugoročno ko u down trendu ..kratkoročno bu up …al pošto ovde na ZSE nema opće više logike …sve je volja naroda …daljnji pravac je ….u babi vangi 🙂 ..

ps …i 5.godišnjak PA …greška u pisanju

Evo malo i Crobex-a koji se bliži dnu i završetku
korekcijskog vala 2. Potom uskoro RAST minimalno
do 2100, iako vjerujem u 2400.

Anonimno, 19.07.2018. u 14:46
ali zlato je probilo prema dole :), a odbilo se od gornje linije otpora… u tzv. rising wedge. osobito je indikativno da je probilo prema dole na eurskom grafu.. uvijek može bili lažni proboj :), ali uzimajući u obzir rastuće kamate na obveznice ovo je vrlo bearish.. eventualni bulish faktori su rastuća cijena nafte i ostalih commoditieja. još je bearish da bi Deutsche Bank mogla prodavati zlato.

uglavnom, u točki smo gdje su veliki pomaci (gore ili dole) izvjesni.. osobno mislim da ide jako dole.. nije savjet, samo obzervacija uz širok osmijeh

dont try to do this at home, kids 🙂

cigo universale

Nekako mi izgleda kako se BDI indeks lomi na ovim razinama od 1700 bodova…..sastavnice indexa idu i po 20-tak % goro dole a index je na sličnoj vrijednosti u zadnje vrijeme…..nadam se da ce prelomiti prema gore i to žestoko…..netko je prije koji mjesec pisao o targetu od 2400 bodova……izgleda veoma dostižno i to već do kraja godine….ima li nekih novih analiza po tom pitanju?

Mislim, da brodari nemaju nekakve perspektive u budučnosti. Izgleda, da će i američki i EU indeksi u manju korekciju (što ne bi bilo loše za kupovinu). Perspektivu za rast imaju kripto tržišta (Bitcoin, Etherum, Ripple….).

Vidim da je kvaliteta i znanje (tehnicke analize) povecano od 2006 godine do danas(2006…prvi put na Poslovnom ).12 godina ..nevjerovatno kako vrijeme prolazi.

New Report

Close