Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa tvoje nebuloze nitko ni ne čita.
Problem je što i dalje spamaš prostor na TA i, općenito, na svim temama.
Ako hoću temu proći, moram nažalost, čitati tvoja sranja…i tako već 10 godina…

Kolega

Pa napisao sam 10 postova u zadnjih 5 godina…

a moje analize…hmmm teško da ovdje ima boljih 🙂

vi mene slobodno preskocite ako vam sto smeta. Ali ponavljam, ako ste izgubili novce zbog lošeg investiranja, nemojte i dostojanstvo ( barem spasite obraz ako nemozete novac). Budite dostojanstveni kad gubite. Nije sve u parama

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Izgleda da napokon dolaze ljepši dani za ovaj napaćeni crobex.

poštovani,
može par riječi uz ovaj graf

rsi skrivena medvjeđa divergencija

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ma nije valjda opet do Ivice. Pa to je fin covjek, posten. Ej, pa on je Hrvat. To je dovoljno. I to Veliki!!! Jedan aplauz za Ivicu….hvala hvala

[/quote]

Istina!
Ali sa današnjim danom je “pometena”

[/quote]

Istina!
Ali sa današnjim danom je "pometena"
[/quote]

je

Situacija na crobexu je zanimljiva.

Postoje prave bikovske divergencije na MACD i slow stoch , koji su ustvari dali Buy signal.

Ovo je weekly, doduše u negativnom području – MACD i EMA21, ali monthly je pozitivan i ukoliko dođe do proboja 1875-1900 razine, kreće novi bull

Situacija na crobexu je zanimljiva.

Postoje prave bikovske divergencije na MACD i slow stoch , koji su ustvari dali Buy signal.

Ovo je weekly, doduše u negativnom području – MACD i EMA21, ali monthly je pozitivan i ukoliko dođe do proboja 1875-1900 razine, kreće novi bull

Izraziti jake bikovske divergencije

Džaba vam te črčkarije, logika i porast cijene jučer vam govori da je dno tu negdje jer se priča oko Agrokora otpetljava a i uskoro će neki FI.
Živo me interesira što će npr. tržište reći za LEDO kad ga otkoče

resistance 1866/1910

U privitku je TA za lkpg

Uocavam veliki obrnuti HS s nastavkom formiranja rastuceg trokuta nakon proboja linije vrata. prvi target trokuta je 39 a hs cca 52 e

posjedujem dionice lkpg u vecem broju i post nije nagovor na kupnju ili prodaju istih.

New Report

Close