Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2:40 ujutro ,,dobar si…zao mi je necu moci udovoljiti tvojoj molbi 🙂
nacrtaj svoj target molim

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jel se ko bavio analizom OPTIME?

jel se ko bavio analizom OPTIME?
2.2-2.4 kn

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

zmajki:možeš poslat graf analize i malo pojasnit….(ili je ta cijena ispala s neba)

zmajki:možeš poslat graf analize i malo pojasnit….(ili je ta cijena ispala s neba)

sorry ,evo

Luka Koper
Graf izgleda jako dobro.
Pozz

Najnovija TA za BDI…
Izgleda strasno…

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Luka koper obrnuti HS

po njemu ciljana cijena je cca 52 eura

Posjedujem dionice luke koper i ovaj post nije preporuka za kupnju ili prodaju navedenih dionica

cijena danas 32 eura
trenutno u stvaranju na dnecnom grafu bullish flag, no to sve daje kratkorocnu analizu za 3-4 tjedna, gdje ne bih iznosio ciljanu cijenu jer te je to pomak od 10 ak % što meni ne predstavlja razlog za ulazak u poziciju.

dugoročni graf još bolji nego prije 3 tjedna , po njemu ciljana cijena 52 e

Posjedujem dionice luke koper u vecem broju i ovaj post nije preporuka za kupnju ili prodaju navedenih dionica

[/quote]

zaključna cijena od 32,5 e. Ostvareno testiranje linije vrata prije nekoliko tjedana i sada je tehnički otvoren put prema targetu navedenom iz prijašnjih postova, 52 e

Posjedujem dionice LKPG u vecoj kolicini i ovaj post nije nagovor na njihovu kupnju ili prodaju. Za savjete o tome obratite se ovlaštenim profesionalcima s i investicijskim savjetnicima

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

DDJH kanal je na cca 18 kn ,dakle put ide prema ATL

sorry ali ovo su gluposti, ne poštuješ osnove ucrtavanja trend linija. gdje će ddjh pojma nemam niti me briga jer nemam dionica ddjh ali ti si nacrtao nešto što nema veze s vezom

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

sorry ali ovo su gluposti, ne poštuješ osnove ucrtavanja trend linija. gdje će ddjh pojma nemam niti me briga jer nemam dionica ddjh ali ti si nacrtao nešto što nema veze s vezom

[/quote]teletrader je manjkav .mora se improvizirat,u pravu si da,,,target je puno nize 🙂

TEHNIČAR VS OVCA ,(sad ce se opet javit knele da krivo vucem crte) 🙂

New Report

Close