OPTE,premali volumen za proglasit privremeno dno ,drzite gaće
kjelić ,dobra analiza
Evo:
Alo, vidoviti Milani, nešto su vam se urjedile prognoze. Kada će ono Viadukt na 600, a što kaže to vaše gatanje glede Optime. Ne sramotite se i ne preslikajte tehničku analizu koja vrijedi za dionice ili burze u kojima je promet u prvoj minuti veći nego na ZSE cijelog mjeseca.
A izgleda nitko osim zse nema podatke, ipak su to majstori odradili, svu pripremu za prijelaz i support,,, i za to još dobiju i plaću 🙂 e to je posao
Kod nas naprosto nema sankcija za lose odradjen posao. Slucajna drzava, rece jedan veliki mislioc. I ni sam nije svjestan koliko je bio u pravu.
šta misle uvaženi kolege o nafti i exxonu, meni se čini da bi to moglo lijepo ljosnuti? ne mrem stavit graf jer nemam odgovarajući softver
A izgleda nitko osim zse nema podatke, ipak su to majstori odradili, svu pripremu za prijelaz i support,,, i za to još dobiju i plaću 🙂 e to je posao
Ovo prebacivanje na Xetru je jedna od najaljkavijih migacija koje sam ikad vidio… Totalni diletanti to radili, vjerojatno bez dana iskustva u upravljanju projektima ovog tipa (change management)…
Ma ko te pita … inžinjerski pristup polako izumire pred “lako ćemo” pristupom … pa ni ovdje migracije nisu odrađene bog zna kako npr. skok na zadnji nepročitani post
Luka koper obrnuti HS
po njemu ciljana cijena je cca 52 eura
Posjedujem dionice luke koper i ovaj post nije preporuka za kupnju ili prodaju navedenih dionica