Može li mi netko razbistriti što Bloomberg prikazuje kao “volume” za Crobex. Ako je to dnevni promet, ne podudara se s onim sa ZSE monitora.
Evo malo analize. Većina dionica je danas zaglibila jako preko gornjeg Bollingera.
I na svim dionicama klin-gonci.
Moraš uzeti u obzir da smo prije ovog rasta imali umjetno stvoren pad i da je sve neselektivno padalo![bye][bye]
Baron: ” Evo malo analize. Većina dionica je danas zaglibila jako preko gornjeg Bollingera. I na svim dionicama klin-gonci. ” Moraš uzeti u obzir da smo prije ovog rasta imali umjetno stvoren pad i da je sve neselektivno padalo![bye][bye]
Isto tako si prije tog pada imao jos umjetniji rast
fond300:
”
Baron: ” Evo malo analize. Većina dionica je danas zaglibila jako preko gornjeg Bollingera. I na svim dionicama klin-gonci. ” Moraš uzeti u obzir da smo prije ovog rasta imali umjetno stvoren pad i da je sve neselektivno padalo![bye][bye]
”
Isto tako si prije tog pada imao jos umjetniji rast
Nema umjetnog rasta niti umjetnog pada. Počnite malo proučavati filozofiju.
Alien: ” fond300: ” Baron: ” Evo malo analize. Većina dionica je danas zaglibila jako preko gornjeg Bollingera. I na svim dionicama klin-gonci. ” Moraš uzeti u obzir da smo prije ovog rasta imali umjetno stvoren pad i da je sve neselektivno padalo![bye][bye] ” Isto tako si prije tog pada imao jos umjetniji rast ” Nema umjetnog rasta niti umjetnog pada. Počnite malo proučavati filozofiju.
Ja pod umjetan rast podrazumijevam rast bez ikakvih realnih i cvrstih osnova. Na gro dionica smo imali upravo to. Necu ih nabrajati da ne potezem zlu krv, no bilo ih je preko nekoliko
budd:
”
Alien: ” fond300: ” Baron: ” Evo malo analize. Većina dionica je danas zaglibila jako preko gornjeg Bollingera. I na svim dionicama klin-gonci. ” Moraš uzeti u obzir da smo prije ovog rasta imali umjetno stvoren pad i da je sve neselektivno padalo![bye][bye] ” Isto tako si prije tog pada imao jos umjetniji rast ” Nema umjetnog rasta niti umjetnog pada. Počnite malo proučavati filozofiju.
”
Ja pod umjetan rast podrazumijevam rast bez ikakvih realnih i cvrstih osnova. Na gro dionica smo imali upravo to. Necu ih nabrajati da ne potezem zlu krv, no bilo ih je preko nekoliko
Sve jasno, no već smo vidjeli da kod nas FA ne igra nikakvu ulogu. Što god netko rekao, ovo je gore od kladionice. Ovo je lutrija.
Osim ako nisi prijatelj Novoselcu
Sve jasno, no već smo vidjeli da kod nas FA ne igra nikakvu ulogu. Što god netko rekao, ovo je gore od kladionice. Ovo je lutrija. Osim ako nisi prijatelj Novoselcu
Tu se slazem
Evo kako izgleda današnji candle trgovanja. Usporedio sam ga sa sličnim danima (strelica)
Malo ti te svijeće bacaju na HLOC.
” Sve jasno, no već smo vidjeli da kod nas FA ne igra nikakvu ulogu. Što god netko rekao, ovo je gore od kladionice. Ovo je lutrija. Osim ako nisi prijatelj Novoselcu
U tvom postu imaš i odgovor zašto je tome tako.Pa ko smo mi da nam TA a pogotovo FA nije bitna.Zato i je lutrija jer se ulaže napamet,bez znanja,bez analiza.Kad počnemo uvažavati FA i TA onda će to biti ulaganje na bazi znanja i samim tim manja lutrija.
budd: ” ” Sve jasno, no već smo vidjeli da kod nas FA ne igra nikakvu ulogu. Što god netko rekao, ovo je gore od kladionice. Ovo je lutrija. Osim ako nisi prijatelj Novoselcu ” U tvom postu imaš i odgovor zašto je tome tako.Pa ko smo mi da nam TA a pogotovo FA nije bitna.Zato i je lutrija jer se ulaže napamet,bez znanja,bez analiza.Kad počnemo uvažavati FA i TA onda će to biti ulaganje na bazi znanja i samim tim manja lutrija.
Da , ali kad svi počnemo to koristiti, onda da bi pobijedio, opet moraš biti korak ispred mase. A da bi to bio, u slučaju da svi besprijekorno koristimo znanja TA i FA, opet se svodi na kocku, ili ti pak treba posebna TA za TA. Ne zaboravimo, na kratke i srednje staze da bi zaradio na burzi moraš zadovoljiti dva uvjeta:
1. Razmišljam suprotno od većine 2. Ja sam u pravu.