Jel ovaj prolom zbog vlade, zbog onog trokuta, il samo onako da sj..be dionike ( to je po novom kao dioničar)?!
Uz ove mogucnosti ja vidim potencijalni butterfly na Dalekovodu.
Tigrus kaj CD kaže na Todex? Siguran sam da ima neko rješenje?
Ako CD napravi 1,61% dolazi do mog targeta od 32,5 kn koji sam vidio jednom drugom metodom analize.
Moguće je da ce brodari vuci dole i štopati Crobex, tako da ce dionice sa formacijama imati dovoljno lufta da odrade visoke targete.
[/quote]
Tigrus, kaj CD kaže na Todex. Siguran sam da ima rješenje neki ….cross ili tako nešto
Kaj kaže kugla za ulpl da se uleće ili još čekare?
Ovim prolomom, al ne iz vedra neba, optimizam je na 0 i treba biti hrabar, bolje reći lud pa ići u šoping. Ali neki vele, who dares win, medjutim. Ulpl je još u pozitivnom trendu ali sama snaga trenda je na minimumu. Trend može biti friend ali treba vidit i kakav je taj frend, a ovaj je loš.
Ukratko preokreta na vidiku još nema, u čekanju je spas. A “hrabri” uvijek loše završe. Čudim se ovim samoubojicama na todexu, pa ko je lud da se tu upušta. Vjerojatno će neki i profitirat, ali njih će stati na prstima obadvoje ruku, možda i nogu.
Belje, gdje smo i gdje idemo?
Nemate pojma tehnicari?
Serija,
Nema se sto reci za Belje osim da je jos uvijek padajući trend.
Doduše. Usporava padajući trend, ali jos nema naznake za okret
Tako je, bravo, najprije ce do 1559 pa onda gori do 2300, pa onda doli do 1549 i tako još par stoljeća u kanalu Samo šteta što to nećemo doživit, mislim mi kao sadašnji dijoničari. Ali hoće naša praprapra unučad, pa će onda pričati onako uz vatru, bio jednom jedan pa prorekao da ćemo svi završit u kanaluzaciji. I bogami tako bilo. I kad netko kaže da je ta bezveze.