Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vezano za crobex:

6278 Graf – dnevni Crobex se presjekao na MACD , to je pozitivan signal. Unatoč toga sto je u negativnom području.

6279 Graf – tjedni Crobex je jos uvijek u bull području , i oversold.
Ne mislim da bi nakon ove zelene svijeće mogla doci duboka crvena.

Moj problem je moj problem i nisam se javno ocitovao o njemu dok si ti napisao, citiram:

"Toliko, i oprostite na jutarnjem davežu, rano sam se probudio uzurpiran osobnim problemima iz stvarnog života. "

Dakle, gledajuci tvoj problem i razmisljajuci o njemu tesko mi je doci do zakljucka sto on u biti je odnosno sto je tocno tvoj problem. Poistovjecivati se generalno nije dobro jer problem koji nije tvoj moze postati tvoj.

Fino si to rekao i sročio. I mudro. Ako si takav i u stvarnom životu onda si daleko pametniji i mudriji od mene. Medjutim teško je ići protiv svoje prirode, skoro pa nemoguće.

Behind the ritual, you find the spiritual.
I ovo me muči, što je ustvari htio reći. Ili je to samo ono na 3:00 minuti.

Gospon tigrus
Kaj vam je to 6278 i 6279?

Blah, blah, blah, blah, blah, blah

Znači, samo to. Ajde dobro, barem ima nekakvog reda i simetrije u ovako prenesenom pisanom obliku. Zahvaljujem, odoh malo u stvarnost. Lp

po nekom mom videnju ne smijemo ispod 1930 ako zelimo glavu drzat iznad vode i tako bi i izasli iz trokuta zbog kojeg sam jos 40% u kesu, ako padnemo ispod ovo sto se navodi 1870 je prvi jastuk, samo da nebi naglo do 176x dosli zato glavu gore iznad 1930. moje razmisljanje

ne mari za male stvari i ostat ce male

igh naknadna pamet..moj MA bez geometrijskih likova @

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

po nekom mom videnju ne smijemo ispod 1930 ako zelimo glavu drzat iznad vode i tako bi i izasli iz trokuta zbog kojeg sam jos 40% u kesu, ako padnemo ispod ovo sto se navodi 1870 je prvi jastuk, samo da nebi naglo do 176x dosli zato glavu gore iznad 1930. moje razmisljanje

Upravo tako kolega Airfire, Crobex ima trokut u padajućem trendu i nažalost će probiti
dolje po svim pravilima TA.
Target 1 = 1820, Target 2 = 1780.
Vjerujem da će ova dva targeta držati jer treći bibio jako nisko.
Prilažem graf iako se tek uvećano vidi formiranje trokuta.

Da mi je vidjeti taj trokut sa targetom od 1820.
Pa to ne moze biti.

Na kojem TF vi to gledate?

Dodatno, Crobex je izasao iz padajućeg kanala , plus ima potvrđeni morning star patern na dnevnom grafu uz križanje MACD za Up.

& tigrus
Ima neki vražji simetrični trokut na daily, šta je najgore to bi mogao biti i 4 val. To što si naveo sve stoji, ali opet nije niti ovo zanemarivo. Al saznat cemo ubrzo., ako izidje iz trokutica onda igra tvoja verzija.

& tigrus
Ima neki vražji simetrični trokut na daily, šta je najgore to bi mogao biti i 4 val. To što si naveo sve stoji, ali opet nije niti ovo zanemarivo. Al saznat cemo ubrzo., ako izidje iz trokutica onda igra tvoja verzija.

Izlazak iz trokuta bi trebao biti na 2/3 trokuta.
Ovo je sad već na “nosu” trokuta.

Ne znam, nije mi to po pravilima

Da, očito nije, dobro si primjetio. Ovo sam našarao preko mobajla.

New Report

Close