Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gartley nije, mozda je nesto drugo.

ma mora biti.
nema sta drugo….

http://en.tradimo.com/learn/technical-analysis/chart-patterns/gartley-chart-pattern/

stavite fibbo suporte i sve se slaze.
ja nisam stavio fibbo pa mozda zato nije bas jasno.

Tehnika tehnički!

može malo opisno?
očekujem neku akciju pa…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Moguce da je, normalno. C je malo čudan. Ali najbolje cemo znati ako poleti 🙂

Tehničari, koji target vidite na IGH ?

Hvala,

Opisno bi trebala uz gore dolje dotaknuti onu zelenu crtu, Treba u medjuvremenu i preskočiti 670. Postotak realizacije je viši od 50:50 da hoće:neće.

Hvala,
LP

Opisno bi trebala uz gore dolje dotaknuti onu zelenu crtu, Treba u medjuvremenu i preskočiti 670. Postotak realizacije je viši od 50:50 da hoće:neće.

na thnk sam došao do sličnog zaključka nekim drugim analizama
hvala na pojašnjenju
lp

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@tigrus
Ovaj gartley na ingri mi je onako više estetski, osim ako se ne transformira u craba. A uzeo sam malo da vidim kako će to ispasti.
Ali decki nemojte zaboraviti da je sutra moguce testiranje crte trenda.

@tigrus

Ovaj gartley na ingri mi je onako više estetski, osim ako se ne transformira u craba. A uzeo sam malo da vidim kako će to ispasti.

na ingri ili igh?

@tigrus

sutra je vazan dan na crobexu,

testiranje daily SMA 200
krizanje daily MACD u buy

doduse, mislim da ce ga weekly izguirati gore jer je weekly u uptrendu i oversoldu.

@tigrus

na ingri ili igh?
[/quote]
Kao na ingri.

Crobex trokut u padajućem trendu – target 1800-1820.

New Report

Close