Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na optimi nikako da zatrubi.
caccone, Ima li link grafa?!

ja zato i dokupljujem non stop, jednom kada krene biti ce sou 🙂

ne mari za male stvari i ostat ce male

Koje su vam ovo “analize” brate mili…

Evo malo naknadne pameti na ledu. Ovaj uzlazni klin nije u skladu sa pravilima ta obzirom na tf ali je ipak klin. A vidit cemo hoce li i pad zadovoljiti pravilo duzine pocetka istog, i da li ce se odbiti od prethodnog dna.

Bravo kolega…
jel probijen klin ? , target?
sto se obveznica tice nemam…gledam online i vidim da se stvara

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ako bide ovako kako si nacrtao onda inv hs bude 🙂
Za target, ako si mislio na ledo, bi vec po klinu mogao bit odradjen. Ako si mislio na opte trubu to cemo vidit ako izleti iz iste.
Ako je pitanje kakve su ovo analize, bilo za mene, onda je odgovor da su analize stvarne i profi odradjene s legalnim obrazcima kao nor. truba, obrnut klin i sl. Za ove druge koliko vidim su odradjene traljave i bez poznavanja niti osnova.

Nemojte biti previše pametni.

Analize koje izgledaju jednostavno mogu biti i suviše komplicirane.

Ne pametovati previše.

Treba biti vrlo vrlo oprezan.

I prestati koristiti multinickove.

Nije mi jasno zasto ste se osjetili prozvani. Ja sam dovoljno pametan,, kao sto i vama nitko ne brani. A o TA znam skoro pa sve, bez nepotrebne skromnosti, a vi koliko se sjecam nemate pojma. Ali ako imate kakvu primjedbu glede iste, slobodno recite. Multinickova nemam, a tu na forum sam svratio poslije dugo vremena neaktivnosti iz privatnih razloga. Inače sam aktivan kod amera ima vec 10-tak godina, prema tome ako nemate nekakav konstr graf, onda lipo mučite i učite ipak je ovo forum department o grafologiji.

Prvo nikoga osobno nisam prozvao već sam zamolio da se prestanu koristiti multinickovi i da se ne stavljaju navlakački grafovi.

Naime, ako želimo bolji forum i kvalitetniji onda treba prestati koristiti multinickove!!!

TA vs FA vjecita borba bez pobjednika..vidim i na FA temu se preselila 🙂
🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Kota 1810-1830.

Kao dno?

A neznam koliko ljudi bas padaju na navlakacke grafove Ja sam rekao da sam izisao iz atpl, a optime imam podosta kupljenih po 3,34 iako mi je bila namjera ulaziti i po vecim cjenama da se realizirala zastavica na cca 3,85. Ukoliko se nesto zakomplicira sa tzv trubom onda izlazim i s minusom. Od ostalih dionica imam jos samo par zagubljenih dionica kao npr. 2 kom tiska kupljenih po 300 i nesto, iz proslog zivota. Lp

TA znam skoro pa sve, bez nepotrebne skromnosti,
pratit cemo..zasad vidim da si jos na oscilatorima i megafonima,trokutima,zastavicama,klinovima..tj,osnove

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

BELJE update kanal..
cini se kapitulacija ovdje

nema shorta ,tj hendikep..:-(
a i ove blokade lose ,blokiranje 10% u ova vremena volatilnosti..barem pomaknite na 30% ako vec mora .thx

New Report

Close