Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tigruse (Splićo, ako se ne varam) ewta se ne triba drzati kao pijan plota. Prema ewt pravilu impulsni nije, ali onako narodski gdje ces goreg impulsa od ovog. Ewt kao i TA nije egzatna znanost ali kako ljudi vole reci o pitanju vjere, ima tu nečeg. Ja kombiniram jedno i drugo, pa mi tako ako npr. Korektivni val koji bi trebao biti abc bude i nekakav ta obrazac onda uzmem i to u obzir. Itd. Evo npr. Spx od zadnjeg kraha fino napravio 5 valova onako odokativno ne gledajuci kruto prema ewt.

Dečki može netko ulpl pogledat pa stavit ovdje … mene je strah napisati do kam bi to moglo potegnut

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja ne vidim ništa, osim da ima prostora za rast i da trend nije narušen. S tim da bi se držala trenda i da je na 160.

dok se vi dogovorite koji je val 4c i xa ili korak 1ili3 belje zavrsio svoj kanal 😉

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zmajkumu to nije kanal.

krik ,,mozemo i 10 god kanal gledat 🙂
u svakom slucaju OVERSOLD

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Za ove hrabre što kupuju očito jest oversold. Ja ću dodati nešto u stilu kad nemaš pojma di bi to moglo pa se ogradiš i kažeš, vrijeme će pokazati da li je nešto bilo preprodano.

Evo malo mogućnosti promjene trenda. Čekić, obrnuti klin. Ukoliko dođe do probijanja crte pada, voditi računa da proboj mora biti s povećanim volumenom i s jakim momentumom, da nebi došlo do sidewaya. Za potvrdu trenda služe sma crte koje bi se trebale i prekrižit. Zvuči jednostavno, kao što i jest. Kod proboja obično dodje i do testiranja istog. Zašto, zato. Zato što su ti koji su uočili proboj a nisu se dovoljno ukrcali vrše pritisak na prodaju. itd. itd

Ledo je u petak na kratko pao na 3900 kn. Sto dalje ocekujemo?
Hvala

Danas je utorak a Ledo dotaknuo 3200 kn, ima li tko voljan dati prognozu?

Evo malo mogućnosti promjene trenda. Čekić, obrnuti klin. Ukoliko dođe do probijanja crte pada, voditi računa da proboj mora biti s povećanim volumenom i s jakim momentumom, da nebi došlo do sidewaya. Za potvrdu trenda služe sma crte koje bi se trebale i prekrižit. Zvuči jednostavno, kao što i jest. Kod proboja obično dodje i do testiranja istog. Zašto, zato. Zato što su ti koji su uočili proboj a nisu se dovoljno ukrcali vrše pritisak na prodaju. itd. itd

Vidio sam i ja ovo, ali sam odustao od ideje da bi to moglo biti to.

Za promjenu trenda ce nam trebati jaka divergencija.
Inace, candlestick patern neće biti dovoljan.

Di je volje, ima i divergencije. Ali vidit cemo hoće li se plesati po divergenciskoj crti ili će opet biti zaron. Medjutim ovi šta nemilice kupuju ne maru puno za divergencije. Pogađaju dno, što je za većinu pogubno. Ili smanjuju ulaze, vrag zna. Preokret uvijek dodje nenadano kad su sve nade potonule, tiho s nekom jutarnjom zvijezdom, čovjekom s čekićem u ruci, dok se 3 vojnika pripremaju za novi proboj i sl.

Di je volje, ima i divergencije. Ali vidit cemo hoće li se plesati po divergenciskoj crti ili će opet biti zaron. Medjutim ovi šta nemilice kupuju ne maru puno za divergencije. Pogađaju dno, što je za većinu pogubno. Ili smanjuju ulaze, vrag zna. Preokret uvijek dodje nenadano kad su sve nade potonule, tiho s nekom jutarnjom zvijezdom, čovjekom s čekićem u ruci, dok se 3 vojnika pripremaju za novi proboj i sl.

U ovom kanalu ili bolje rečeno gramofonu prema dolje ce teško doci do izražene divergencije….

Možda neki SMA moze poslužiti kao dobra potpora za zaustavljanje potopa.
Problem je taj sto se prvi jaki SMA nalazi 5-6% niže od sadašnje razine.

New Report

Close