Volio bih vidjeti koju od GERONIMA.
grobi
jučer sam napisao ovo:
sljedeći otpor 4250-4300.
oscilatori jaki.
klin u formiranju.
dopuna.
u slučaju korekcije potpore:
4000, 3900, 3700
pinball: ” ukoliko korekcija krene ranije (zanemarujući oscilatore … npr. sutra ili u petak) koje su moguće razine potpore i da li netko može staviti i graf koji bi to sugerirao … ne želim coprati (jer je meni čaša uvijek polupuna), ali mi nekako sve ovo smrdi pa malo pojačavam cash ” Odvrtite malo unatrag ovaj topic, kolega. Ako se dobro sjećam, ima pregršt postova koji uspoređuju razine otpora u vremenu kada je trajao bearish rally i ovih sada, te budućih potpora. Ili sami povucite okomicu (simetralu) na mjestu crobexovog dna i vidjet ćete prilično vjerno preslikanu zrcalnu situaciju na desnoj strani, tj. reversal nakon snažne korekcije zaokružuje vrlo uvjerljivu simetriju s lijevom stranom. Povucite spojne linije analognih točaka otpora svake strane, te trend dijagonale i dalje analizirajte. Dobro će doći Fibonacci za pripomoć.
na lijevom prikazu, fibo linije si trebao povlačiti počevši od ca 5380 (vrh h&s obrasca).
uključiti svakako i liniju 0,67 (2/3)- nije fibo, ali se koristi kao otpor/potpora.
u srednjem i desnom prikazu također treba uključiti liniju 0,67.
je li ja dobro vidim:
-otvorili više nego jučer
-došli do ca 4210
-sada na -0,07
ako zatvorimo manje nego jučer (grobi u minusu), idemo u korekciju…
@mig
da.
ali,
do kraja dana doći će i hdel na svoje,
ako i tada grobi bude u minusu, vjerojatno slijedi korekcija.
cini i se da je jedno 2-3 puta bilo ovako od kako smo se odbili od 3200.
da je krenulo u plus, pa popodne u minus, onda sljedeci dan ujutro minus, popodne plus i onda opet gore jako.[huh]