Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tehničari, Croby luduje…prošli smo kotu 1900
Kaj sad?
.

1960

inverter,
jel se ovo oblikuje inverted H&S na ATPL?

di si sa ulaznom cijenom pa cu ti odmah rec kakve sanse imas . odradjeno je 100-200 ,ko je jamio jamio je.
[/quote]
Ma to je manje vazno, izaci cu s gubitkom kad bude trebalo
Pitam te da li vidis taj pattern, jer ti si dobar u TA i dobro si pogodio onaj pad.
[/quote] nema shs ..bio je na vrhu sa targetom cca 100 kn. buduci da nema shorta ,cekanje dobrog odbijanca ,naravno dugorocni dokupljivaci su svaki odbijanac proglasili dno i dodatno dokupili…velika vecina vas..a vecina je uvjek u krivu dokazano kroz povjest .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kaj sad?
.

1960
[/quote]

Kako su se bacale razine dok je tržište padalo i nitko nije pogodio tako i sada samo u suprom smijeru

Kaj sad?
.

1960
[/quote]

Kako su se bacale razine dok je tržište padalo i nitko nije pogodio tako i sada samo u suprom smijeru
[/quote]

Do sada 12:05 , već 1930 !

inverter,
jel se ovo oblikuje inverted H&S na ATPL?

di si sa ulaznom cijenom pa cu ti odmah rec kakve sanse imas . odradjeno je 100-200 ,ko je jamio jamio je.
[/quote]
Ma to je manje vazno, izaci cu s gubitkom kad bude trebalo
Pitam te da li vidis taj pattern, jer ti si dobar u TA i dobro si pogodio onaj pad.
[/quote] nema shs ..bio je na vrhu sa targetom cca 100 kn. buduci da nema shorta ,cekanje dobrog odbijanca ,naravno dugorocni dokupljivaci su svaki odbijanac proglasili dno i dodatno dokupili…velika vecina vas..a vecina je uvjek u krivu dokazano kroz povjest .
[/quote]
inverter,
evo jedan moj amaterski uradak. Zato sam te pitao ovo gore…
plavi dio je već realiziran, ljubičasti je krenuo, ako probije dvije narandžaste linije…bilo bi to to

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Neš ti jakog otpora na razini 192-195 kn. Ako želi IB će to pogurat lijevom nogom….

ideja ti nije losa,,ali ne svodi se TA na” pristrano” trazenje obrazca koji odgovara trejderu.(u ovom slucaju shs.) nakon odbijanja od preko 100% .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
Razumijem sto hoces reci, i vjerojatno si dijelom u pravu
Ali meni je ovdje cak bitnije od svega sto taj pattern govori o promjeni trenda, a kad je to u pitanju nije vise bitno da li jesto naraslo 100% od dna..tada moze narasti i 300 ili 500%
Imas trenutno u shippingu takvih primjera…vidi SB, otisao sa cca 0,30 na 1,60 (koliko je to % ?)
Takodjer i fundamentalno gledano stvari se vidljivo okrecu na bolje.
Tako da mi se teza da se trend okrenuo ima smisla. Dno je dosegnuto u 1Q2016 i sad cemo vidjeti kojim tempom ce recovery ici.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@inverter
..vidi SB, otisao sa cca 0,30 na 1,60 (koliko je to % ?)

ocito si na krivom marketu.;-)

splico sto vele tvoji instrumenti ,,opte ili ingr prije na 3.8 ? igraju obe 🙂

1.dio out ,tu smo . crob

zaba odlican shs ,,tko je jamio po 34 ? 🙂

New Report

Close