Šalimo se se naravno. Kada si najsigurniji u TA onda možeš očekivati, da si pogrešio. TA služi samo za kontrolu vlastitog ponašanja (da nisi prebrz na okidacu).
Usput index spx. Izgleda, da će index padat – zato ne radim ništa (…vjerovatno grešim – važno, da ne kupujem). Eto zato upotrebljavam TA. Pozdrav.
spx. tg. oko 1500-1600
dax tg . 7000-8000
je li crobex na dnu ?
@falco
sumnjam, ne izgleda crobex bas bajno, za sad.
je li crobex na dnu ?
Ako zatvorimo ispod 1660 znači da smo koma? Kao da se namjerno naštimava udaranje u sve otpore pa čak i probijanje a sve u iščekivanju sljedećeg tjedna i izbora Vlade?
ili može do 1620? šta kažu tehničari?
[/
eto ja još ipak malo vjerujem tim , da ne kažem kakvim grafovima , pa ću staviti da je na 1640 neko dno. ako i ovo probije , onda , što se mene tiče ….. screen off .
Mijenjaju se sastavnice, ali trend je kontinuiran: stagnacija+pad.
Danas će dotaknuti 1650, a uzimajući u obzir stare sastavnice bio bi all time low.
što donose sljedeći dani odnosno dani do nove godine , veliko je pitanje. Nekako ipak očekujem odbijanac, no gledavši ove peripetije oko formiranja vlade možda se on ipak ne dogodi, već nastavimo u kontinuitetu: stagnacija+pad.
[/
eto ja još ipak malo vjerujem tim , da ne kažem kakvim grafovima , pa ću staviti da je na 1640 neko dno. ako i ovo probije , onda , što se mene tiče ….. screen off .
[/quote]1500
to je skoro cca -10% dolje, pa koliko će vrijediti dionice ? ako se to dogodi, mislim da će slijediti jedna nova era uzimanja kredita za dionice 🙂
to je skoro cca -10% dolje, pa koliko će vrijediti dionice ? ako se to dogodi, mislim da će slijediti jedna nova era uzimanja kredita za dionice 🙂