za to netreba TA od Bestije 2 to je vrlo simple sad sa Ineom da je fer vrednovana tj oko 1300-1400 kn crobi bi po mom racunu bio oko 1550 bodova
pa ako spustas danima HT,Adris,od ponedjeljka dolje pa Inu neces u turiste ni u Adpl negdje ravnoteza mora biti samo nema tu snagu za povuc Crobex gore LKPC,LKRI,KOEI zato evo nas na 1680-1685 u ponedjeljak
Kakav nepismen post!
Jesi li ti završio osnovnu školu?
no no gospon Jubito kod nas na Crobiju je jako dugo vremena klackalica nema pravog bull od kad pratim i ulazem na Crobexu ato je od 2008 samo sam izneo svoje zapazanje
@snupy
Ne govorim ja o čemu pišeš, nego ja uopće ne razumijem to što si napisao.
Više razumijem djecu koja napišu proširenu rečenicu u trećem razredu osnovne škole nego ove tvoje postove.
Daj molim te pristojno piši da te svi razumiju ili uopće nemoj.
psihološka razina 1700, a sljedeća razina iz 2014 1661.
poštovani za TA može neki komentar za Crobex
i za dax …europu
evo malo škrabotine [emo_smijeh]
evo malo škrabotine [emo_smijeh]
konkretno taj tvoj indikator moze ostati u istom podrucju ,,a cijena vec duplo visa. gledaj cijenovne razine i sto se tamo dogadja..
konkretno taj tvoj indikator moze ostati u istom podrucju ,,a cijena vec duplo visa. gledaj cijenovne razine i sto se tamo dogadja..
[/quote]
ovo za indikatore se ne bi složio s tobom.
[/quote]
ovo za indikatore se ne bi složio s tobom.
[/quote] nebi dalje pametovao..probaj drukcijim redosljedom gledat
1.cijena
2.volumen
3 indikator