..ili u suglasju s Fibom[smiley]
ali opet ostejm pri onom da 2 trendlinea mozes povuci kroz neke tocke i reci da je tzo klin,bez obzira sto ga mozemo tumaciti i kao “saucer bottom”, triangle, itd.
no dobro, vidjet cemo..
ja mislim da cemo gore iz prozaicnog razloga jer je promet danas opet jak, a uskoro dolazi dividenda od HTa.[tongue]
institucionalci znači institucionalni promet, tj. obveznice
ovo nisam znao …. jesi siguran u to da institucionalni promet obuhvaća samo obveznice ?
..ili u suglasju s Fibom[smiley] ali opet ostejm pri onom da 2 trendlinea mozes povuci kroz neke tocke i reci da je tzo klin,bez obzira sto ga mozemo tumaciti i kao “saucer bottom”, triangle, itd. no dobro, vidjet cemo.. ja mislim da cemo gore iz prozaicnog razloga jer je promet danas opet jak, a uskoro dolazi dividenda od HTa.[tongue]
uvijek je bolje kada se poklopi nekoliko pokazatelja TA, naravno.
vlad vidis li ti po TA uopce podcjenjenih dionica.mozda ne gludam dobro.jedino mi se ht cini dobar.
Tko će sutra kupovati INGRU, oprez. Dotaknula je gornji BOLLINGER. !
mozes jos stici ak mislis nesto sitno zaraditi jer je otpor na 40000kn i po vidjenom ask-u nema problema do te razine,dal ce probit i tu razinu e to ne znam.Inace ja priznam svoju gresku i prodao sam je na 35k kn na prvom otporu[cry]
Geronimo ako nije problem jel moze intraday danas da vidimo kako se snalazimo na 4000[pray]
Zasad se snalazimo vrlo dobro iznad 4000. Naglo smo probili i nije bilo konkretnijeg retracementa.
Već je moguće razmatranje fan linija, pa bi u tom slučaju relevantniji otpor mogao biti oko 4200, umjesto ovog na 4000. Na manjem uzorku, eventualna lepeza s karakteristikom promjene trenda je probijena (prilog fan1)…
nije ga još dotakla…i mislim da to ništa ne znači…bila ga je i probila na dolje i to 5 dana…od 9.-14.4. tako da zašto ga ne bi i sad probila?!?
slažem se da treba biti oprezan.
Pardon, krivo je ucrtan proboj i retrace prve linije.
gringo, daj ti nama atpl ?
Pokusaj na istom grafu od prije 10 ak dana[lol]
mozes jos stici ak mislis nesto sitno zaraditi jer je otpor na 40000kn i po vidjenom ask-u nema problema do te razine,dal ce probit i tu razinu e to ne znam.Inace ja priznam svoju gresku i prodao sam je na 35k kn na prvom otporu[cry]
Svaka čast na iskrenosti. MIslim da će probiti 40 k kuna i zaustaviti se i vratiti na 38-39k kuna.
Već viđeni scenario na ovoj dionici.