evo i jedan mali iz petog osnovne kojeg znam isto trguje, ali na žalost ne stigne za vrijeme velikog odmora, jer mora ići jesti, nego samo za vrijeme malog odmora, pa ne može zaraditi više od 3-4% dnevno. Tako je zaradio tek 32,000,000.00$ ali s obzirom na to da je uplatio samo onih 100kn šta mu je baka dala za rođendan, nije sasvim loše. Radio bi i od doma, ali mu roditelji zasada daju mobitel samo za školu, a na kompjutoru ima postavljen proxy pa ne može do brokera.
evo i jedan mali iz petog osnovne kojeg znam isto trguje, ali na žalost ne stigne za vrijeme velikog odmora, jer mora ići jesti, nego samo za vrijeme malog odmora, pa ne može zaraditi više od 3-4% dnevno. Tako je zaradio tek 32,000,000.00$ ali s obzirom na to da je uplatio samo onih 100kn šta mu je baka dala za rođendan, nije sasvim loše. Radio bi i od doma, ali mu roditelji zasada daju mobitel samo za školu, a na kompjutoru ima postavljen proxy pa ne može do brokera.
cudno da nisu napisali da je bio pocetni ulog 100$ sa svojih 9 godina.
btw. dax odlicno ,rokanje cca 800 pt.
priprema za long naftu ,bit ce dobrog odbijanja
jel vidje rublju?
20% pleše! zatvoreno trgovanje na fx-u!
ovo nije dobar razvoj situacije za nikoga.
:EDIT: sutra kreće ponovo trgovanje, sa max 1:10 polugom.
ne bih žurio sa longom na nafti….
jel vidje rublju?
20% pleše! zatvoreno trgovanje na fx-u!
ovo nije dobar razvoj situacije za nikoga.
ne bih žurio sa longom na nafti….
crobex…. sutra odbijanac ?[emo_smijesak]
cudno da nisu napisali da je bio pocetni ulog 100$ sa svojih 9 godina.
btw. dax odlicno ,rokanje cca 800 pt.
priprema za long naftu ,bit ce dobrog odbijanja
[/quote]
Mali priznao da je lažnjak.
57 $ ajmo nafta [emo_ooooo][emo_namigusa]
crobex…. sutra odbijanac ?[emo_smijesak]
pa sad smo na razini 1740 cca, sto je prva razina otpora, ako se ne odbije bojim se da idemo prema 1670…
Imamo EWT 3=5, falling wedge sa tipičnim probojem na vrhu (tj. dnu u ovom slučaju), možemo prepoznati flag na valu 3 sa ostvarenim targetom, višestruku otporčinu oko 1735, CROX bottomira na 900 i ne stvara se panika oko pada rublje i padova indexa (zasada).
I još ono testiranje velikog proboja na koje sam skrenuo pažnju prije dva mjeseca.
Dakle, to ne da je dovoljno da krene odbijanac do 1800, nego ne znam koliko često se može vidjeti nešto više. A hoće li biti dovoljno, vidjeti će se ovih dana.
Stocks Will Crash In 2015
http://subscribe.outsiderclub.com/68196?gclid=CNCg6NSWzsICFa7LtAodCmYA_w
[emo_naivan]
Smijem pitati nesto ?
za nekoga tko se ovako dobro razumije u tehnicku analizu , zar nije gubljenje vremena to koristit na ZSE ? mislim s obzirom sta se vani desava ,
obzirom sta se vani desava ,
btw…jesmo li naftu odbili ? mujo dvaput [emo_zloban]