Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

atpl moguc shs [emo_zacudjen] ,target 100 kn nize .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

moze li graf za shs

crobex ima sljedecu potporu an 1740 cca, a ako i to probije ide do cca 1670…

atpl moguc shs [emo_zacudjen] ,target 100 kn nize .

Ja ti poklonim svih svojih 1900 komada koje imam ako ATPL padne na 220 kn…

Impresivno, nema šta. 1900 komada. Ne 2000, nego 1900.
I koja faca. Pokloniti će to kada dođe na 220kn.

Kolega, demagogiju ste slobodni širiti na stranicama ATPL. Tamo ćete naći puuuuno istomišljenika koji će s oduševljenjem prihvatiti tezu da to vrijedi puuuno više i da to NIKADA neće pasti, a kamoli na 220kn.

Ako ste ostali bez inspiracije za branjenje vrijednosnih sudova, pogledajte malo stranice INGRe, BLJE, HT, ma bilo koju, kako se to radi:
Cijena nikada neće pasti ispod 500, 400, 200, 100, 80, 60, 20, 10, 5, 4, 3, 2….. kn. Samo što nisu izbačeni fantastični rezultati. Cijena sutra leti na 2000! Plakati će oni koji to sada ne kupe!

CROBEX. Naveo sam targete 1920-40-80, i vrh prvog impulsa na 1840 s napomenom da je nakon vrha na 1840 korekcija djelovala nepotpuno.
To se pokazalo točno, pa je nakon razvoja trebalo korigirati brojanje i sada bih rekao da je tek na 1940 bio vrh impulsa. Brojanje tog impulsa je nategnuto, ali nekako najlogičnije.
Nakon vrha 1940 krenula je korekcija, i ovo je prava korekcija. Opet impulsni oblik, tako da je za pretpostaviti da će još neko vrijeme rasti (kretanje u zoni 1820-1840-1860), a onda napraviti dno na 1780-1740 (zavisno o tome kako će se sada razviti, može i izvan te zone, u oba smjera)
Ako se ovaj razvoj ostvari, na novom dnu imati ćemo odličan ulaz sa potencijalom rasta do zone 2000-2100.
A ova ideja se slaže s konceptom proboja trenda i testiranja, vidljivog na priloženoj slici.
Dakle sada mirovanje i čekanje da korekcija završi, a onda imamo dobar ulaz.

Eto odradili smo ovo predviđeno, i sada je vrijeme za okret.
CROBEX ne izgleda baš previše sjajno, ali zato je CROX nešto bolji.
Ispod 1740 ne bi trebao ići, tu mu je negdje dno.
Glede rasta bi korigirao svoje prognoze za sada, odnosno postavio bih malu crtu opreza: 1800. Dakle ako pogledamo CROX, očito je da ovo kretanje nema čisti impulsni karakter, nego više korektivni. I zato bi sada bilo dosta neoprezno pretpostaviti da ćemo napraviti novi vrh na red veličine 2000, nego bi ostavio mogućnost da napravi još jedan krak prema dole.
Pa ćemo onda pričekati da dođe do 1800 i nadam se da će tada situacija biti jasnija.

S obzirom na staž od 2007, ako niste naučili da je sve moguće, onda stvarno ne znam šta više ovdje radite.

brutalni kapital nareduje da crobex ode do 1730.

nista od H&S, kompromitiran je i odradiiti ce se bear flag sa targetom na cca 1730-1740.

jeste spremni ?
prst na okidacu? [emo_smijeh]

weekly ce vam dati ovaj puta odogovore na sva pitanja. tu gledajte.
[emo_dolar][emo_euro][emo_funta][emo_novac]

sad vidim sto pise,inace je ignore ….zabiljezeno je, 1900 kom poklon .[emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
Bojim se da nikad nebuš videl tih 1900 komada. Ajde ti meni pokloni 1900 komada ak dođe do 1900 kn. Može?
Pa da vidimo tko će koga prije darivati, ha? [emo_smijesak]

EUR/USD

1.2248 eur/usd za sada je privremeno dno.[emo_dolar][emo_dolar] Mali rast eura pa opet pad.[emo_namigusa]

http://www.marketwatch.com/story/high-school-student-scores-72-million-playing-stock-market-2014-12-14?link=MW_popular

New Report

Close