Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trazili smo vrh a vec smo znali 1.target pada [emo_namigusa]
shs nije bio ni u povojima…treba bit ispred marketa kolega ,,,a ne sad kad je dax roknuo 1500 bodova ,,e sad je bear ..[emo_smijeh][emo_smijeh]
. bez ljutnje evo ,,

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

shs oko 9200 short ko kuca 1 cilj 8400-8200 i eto..odbijanje pojma nemam do kuda,,znat cemo kad se zaustavi ,,ali sa ovih 8400 shs cini se nije zavrsio

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

CROBEX. Naveo sam targete 1920-40-80, i vrh prvog impulsa na 1840 s napomenom da je nakon vrha na 1840 korekcija djelovala nepotpuno.
To se pokazalo točno, pa je nakon razvoja trebalo korigirati brojanje i sada bih rekao da je tek na 1940 bio vrh impulsa. Brojanje tog impulsa je nategnuto, ali nekako najlogičnije.
Nakon vrha 1940 krenula je korekcija, i ovo je prava korekcija. Opet impulsni oblik, tako da je za pretpostaviti da će još neko vrijeme rasti (kretanje u zoni 1820-1840-1860), a onda napraviti dno na 1780-1740 (zavisno o tome kako će se sada razviti, može i izvan te zone, u oba smjera)
Ako se ovaj razvoj ostvari, na novom dnu imati ćemo odličan ulaz sa potencijalom rasta do zone 2000-2100.
A ova ideja se slaže s konceptom proboja trenda i testiranja, vidljivog na priloženoj slici.
Dakle sada mirovanje i čekanje da korekcija završi, a onda imamo dobar ulaz.

RIVP ne pratim, tako da ne znam šta se sada točno dogodilo, odnosno kako je izvršeno to prestruktuiranje VLHO-KORF-RIVP. No ovako odokativno, riječ je o potpunoj fundamentalnoj promjeni, tako da se RIVP mora gledati kao novu dionicu. A to vam znači da graf s lijeve strane od točke na kojoj je počela valorizacija na novu fundamentalnu cijenu, možete odrezati i baciti. Dakle nemate nikakvu povijest koju bi mogli iskoristiti za projekcije. Možete pretpostaviti da je na 18 bilo dno korekcije (vidljiva je ABC forma s omjerima 1:1. 24->20->22->18) i da sada ide rast, ali bez detaljne fundamentalne analize odnosno procjene fer vrijednosti nema sigurnosti, jer se iz grafa ne vidi dovoljno.
U stvari ovo je kao da ste sada imali IPO ove firme. Dakle, ipak se ponešto da zaključiti.

Graziani
hvala najljepša ti .ala

1) if now 1860, SS
2) then 1750. abc
3) up 2000. double top
4) 1870
5) up 2320 fibbo 23.6 – end of bear?

[emo_dolar][emo_kuna][emo_euro]

tigrus,

ovo tvoje si bum uramil i stavil pokraj kompjutora

znači dečki svake godine po 30 % gore do 5000 ?

E da kolega? A da sam staviš nešto? Gdje je hrabrost?

Indexi……Evo hrabrosti, da se stavi prognoza za index sp 500 za graf 60 min.

1. U veliko smo Bear trendu.
2. Nakon jučerašnjeg pada na 1820,66 postoje šanse za manji rast prema 1901 ili čak do 1929. (naravno ako sutra na Opex Day ne rokne odmah ispod 1920).
3. Nakon toga pad najmanje prema 1802 odnosno vjerovatnije prema 1660.

OK? Stavi koji graf (da ne bilo samo "pametovanje" bez slicica).

O kakvom vi velikom bear trendu pričate? nIkakvog bear trenda nema a kamoli velikog.

konkretno ? inace bear je vec u punoj snazi vani

[/quote]

Gdje vani? Komentiram graf S&P 500 koji je u jednom od najjačih bull marketa svih vremena a on ga naziva velikim bear trendom. Ne znam tko je tu lud

[/quote]

Gdje vani? Komentiram graf S&P 500 koji je u jednom od najjačih bull marketa svih vremena a on ga naziva velikim bear trendom. Ne znam tko je tu lud
[/quote]sve ima svoj kraj.. lako je bit tehnicar i pucat nove targete dok raste …pa okrenut karte nakon 20 % okreta [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Valjda ne pričaš o meni, jer ja karte ne okrećem i dajem grafove i prognoze prije nego se dogode, tj. koristim tehničku za predviđanje što će se dogoditi, a ne ko ova ekipa ovdje koja čeka da se realizira H&S i onda kažu Eto dogodio se H&S i target je bla,bla. Pa čovječe potpuno je nebitno sad jel vidiš H&S, prošla baba sa kolačima, to si trebao vidjeti puno prije

nije tebi islo..sorry ..krivo quote

New Report

Close