Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pisali i stavljali smo ovdje grafove sa targetima 1.20 i još niže, mada je to bilo prije pola godine. Ništa se do danas nije promjenilo. [emo_namigusa][emo_cool]Jami se.

ABab… ovo prema dole je impuls u njegovoj najčišćoj formi. Ako to ne možete prepoznati, džaba vam sve te brojalice.

Samo što €$ nikako da nađe ovo inverterovo dno koje i ja čekam.

nadam se da ste se ukrcali u prave igrace.
imali smo HS na mom favoritu.
jos malo fali do kompletnog izvrsenja.
drugo, ako ovako nastavi – mozda ide cup . a to je onda vec prava festa u mom portfelju.
[emo_dolar][emo_kuna][emo_funta][emo_euro]
[emo_zloban]

Nema ništa od tvoga cup. Potvrdio se veliki fall. Ništa ni od od fešte brutalni.[emo_plazi][emo_palacd]

Razvija se pozitivna divka na dax- europi ,8h tf, stop je na proslotjednom dnu eurostoxa, oprez prosli tjedan smo imali jednu fail na satnom tfu. Za grafove nemam vremena

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

http://tehnickaanaliza.wordpress.com/

ZVZD nova![emo_palacg]

A BALVANA!!! :) :) :)

di ste ? vani okrecu na jugo…nema prognoza -targeta ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ATPL…odrađuje 5-3 obrazac od onih 200 kuna u trogodišnjem ciklusu , još malo do njegovog kraja ..sad je u 3 silaznom pa prognoza osobno …jači UP uskoro

rivp-r-a : gledajući graf, ovdje lako da slijedi rast. problem mi je jedino volumen ….ajmo vidjet još malo….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

rivp-r-a : gledajući graf, ovdje lako da slijedi rast. problem mi je jedino volumen ….ajmo vidjet još malo….
a da stavis graf ? da vidimo zasto bi trebao rasti ? ili ovako napamet mlataranje

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a da stavis graf ? da vidimo zasto bi trebao rasti ? ili ovako napamet mlataranje
[/quote]

znaš ti vrlo dobro grafove , volumen je samo bio upitan …

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

potpora 1844 od koje se je Crobex odbio do 1938 trenutno je probijena
na 1835
TA tehničari može kakav komentar

[/quote]

znaš ti vrlo dobro grafove , volumen je samo bio upitan …
[/quote]pa zato me i zanima drugo misljenje

New Report

Close